Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΑΣ ΑΓΑΤΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ


Τη συμπαράστασή της σε όσους αντιδρούν στο νέο σύστημα χρέωσης των διοδίων εξέφρασε η Βουλευτής Βοιωτίας του ΠΑΣΟΚ
κ. Αριάδνη Αγάτσα.


Η κυρία Αγάτσα δια μέσου της Επιτροπής Κινητοποίησης στα διόδια της Τραγάνας και τού Προέδρου της κ. Αλεξίου, εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή της στο καθεστώς που επέβαλε η Ν.Δ λίγο πριν τις εκλογές και πλήττει τόσο οικονομικά τους πολίτες, όσο και δημιουργεί σωρεία άλλων προβλημάτων όπως επιβάρυνση των παραδρόμων, περιβαλλοντολογικά προβλήματα,θόρυβο, κίνδυνο ατυχημάτων κ.ο.κ

Ανάλογη κινητοποίηση έγινε και στα διόδια των Αφιδνών.

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έχει κατ επανάληψιν διαμαρτυρηθεί έντονα για το θέμα , ενώ για το σχετικό ζήτημα είχε συνάντηση με τον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Μαγκριώτη.

Χαιρετίζουμε την συνέπεια και την άμεση ανταπόκριση των αιτημάτων, καθώς επίσης και την ενεργή συμπαράσταση, στο δίκαιο αγώνα των κατοίκων, των γύρω περιοχών που πλήττονται άμεσα από τις δυσβάσταχτες και φορομπιχτικές αυξήσεις των διοδίων, σε ότι είχε δηλώσει στις 11 Οκτώβρη, η νέα βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Γιατί μετά και από τις σημερινές κινητοποιήσεις τη βλέπουμε και πάλι στο πλευρό των κατοίκων που αγωνίζονται εναντίον των αυξήσεων που χάρισε η ΝΔ στους φίλους της "επιχειρηματίες"

Συγκεκριμένα το blog "έχεις μήνυμα" είχε γράψει στις 11-10-2009:

"...Την έντονη αντίθεσή της για το νέο σύστημα χρέωσης διοδίων στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας όσον αφορά τα Ι.Χ. και τα άλλα οχήματα -λόγω τη σύμβασης που υπέγραψε η Ν.Δ το 2007 και την εφαρμογή της την παραμονή των εκλογών – ,εκφράζει με έντονο τρόπο η Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας κ. Αριαδνη Αγατσα.

<< Οι αυξήσεις που φτάνουν έως και 60% επιβαρύνουν κατά πολύ τα οχήματα που κατευθύνονται και διέρχονται τη Βοιωτία. Η σύμβαση υπέγραφη το 2007 απο την Κυβέρνηση της Ν. Δ. σε βάρος των χρηστών η οποία έσπευσε να την εφαρμόσει τις παραμονές των εθνικών Εκλογών .Οι πολίτες σε δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, αναγκάζονται να καταφεύγουν στους παράδρομους τού νομού ,(στην Περιφερειακή Οδό Θηβών – Λιβαδειάς – Λαμίας στους παράδρομους της Εθνικής Οδού, στο ύψος Οινοφύτων και Σχηματαρίου κ.ο.κ. ) όπου δημιουργείται ,κυκλοφοριακή

επιβάρυνση και σοβαρός κίνδυνος ατυχημάτων . Επιπλέον δημιουργείται περιβαλλοντολογική ρύπανση και θόρυβος.

Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει δεσμευτεί για την επανεξέταση του Θέματος και την κλιμακούμενη μείωση της αξίας των διοδίων με την αφαίρεση σταδιακά των φόρων, που έχει συμπεριλάβει εν κρυπτώ , η Κυβέρνηση της Ν. Δ.>>..."

Αυτή η ευαισθησία των νέων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ μας ενθαρρύνει ότι μπορεί ακόμη να ελπίζουμε...

Νάσος

Σχετικό: Ο λαός πήρε το δίκιο και το νόμο στα χέρια του

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.