Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Να απαιτήσουμε να μας πουν τι έγινε με τη υπόθεση Απόστολου Βαβύλη.

Προς τους τίμιους Έλληνες πολίτες μία έκκληση:

Να απαιτήσουμε να μας πουν τι έγινε με τη υπόθεση Απόστολου Βαβύλη.

Το χρωστάμε στη γαλήνη της ψυχής μας και στο ανενόχλητο της ηρεμίας της συνείδησή μας.

Εάν ένας συνάνθρωπος μας κυκλοφορεί νομικά αθώος οφείλουμε να τον αποκαταστήσουμε και ηθικά. Κάποιοι που σιωπούν ένοχα τώρα, πρέπει να του ζητήσουν τουλάχιστον μια ειλικρινή συγγνώμη ή να αποδείξουν ότι οι δικαστές έπραξαν λάθος.

Εμείς θα αναδημοσιεύσουμε το σχετικό video και το διάλογο των σχολίων μας.

Ο κύριος Πρωθυπουργός δια του αρμόδιου υπουργού ας πράξει τα δέοντα.

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2009

Αποκλειστική δήλωση Απ. Βαβύλη στην "Romfea.gr"


Αποκλειστική δήλωση Απ. Βαβύλη στην "Romfea.gr"

Ελάχιστοι άνθρωποι στην Ελλάδα έχουν συκοφαντηθεί, διασυρθεί, εξευτελιστεί και στη συνέχεια απαλλαγεί από την συντριπτική πλειονότητα των εναντίον τους χαλκευμένων κατηγοριών, όσο η οικογένεια, οι φίλοι μου, οι συγγενείς μου και η ελαχιστότητά μου, ως το κεντρικό πρόσωπο μιας απίστευτης, μεθοδευμένης, καλοστημένης πολυ-επίπεδης εκστρατείας απαξίωσης που είχε σαν στόχο, σημαντικούς θεσμούς και πρόσωπα της πατρίδας μας, τότε στην αρχή του 2005...

Η συνέχεια >εδώ<

Σχόλιο: Η περίεργη αυτή ιστορία πρέπει να ενταχθεί στα υπό εξέταση σκάνδαλα της ΝΔ.

Η εμπλοκή και οι τυχόν ευθύνες Ελλήνων δικαστικών πρέπει να αναζητηθούν από τη νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Η αθώωση του Βαβύλη πρέπει να ενοχοποιεί σίγουρα κάποιους από αυτούς.

Το σκεπτικό είναι απλό, και τεκμαίρεται από τα παραπάνω στοιχεία του video:

Κάποιοι σίγουρα ΔΕΝ στάθηκαν συνεπείς με τον όρκο και το λειτούργημα τους... ή τότε που τον καταδίκασαν σε φυλάκιση ή τώρα που τον αθώωσαν.

Πλάνη δικαστική είναι λίγο δύσκολο να υποστηριχθεί... μάλλον σκοπιμότητα μοιάζει.


Αν διαβάσετε όλα τα στοιχεία και δείτε και το video, τότε θα συμφωνήσετε μαζί μου:

Κάποιοι σίγουρα υπήρξαν επίορκοι και τρισάθλιοι... ας τους αναζητήσουν οι έντιμοι δικαστές.

Νάσος.

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

3 σχόλια:

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ είπε...

ΚΙ ΑΝ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΑ ΠΑΛΗΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ;
ΑΝ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΛΕΙΩ ΑΝ...
ΚΙ ΑΝ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΕΜΠΝΕΥΣΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΩΓΜΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΣΤΑ ΟΡΙΑ;
ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΛΑΝΗ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!
ΤΟΣΟ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;

nasosgr είπε...

Αγαπητέ Απόστολε

Σε ευχαριστώ για την ευγενική επίσκεψή σου στον ιστοχώρο μας.

Ποτέ αυτός ο ιστοχώρος ΔΕΝ κατασκεύασε ενόχους και ούτε ποτέ ισχυρίστηκε ότι πρεσβεύει τη μοναδική αλήθεια. Αυτό που ισχυριζόμαστε όμως είναι, ότι αυτά που γράφουμε είναι οι δικές μας απόψεις (υποκειμενικές αλήθειες) και τις καταγράφουμε κατά συνείδηση.

Είναι ένας φιλόξενος χώρος, ΜΗ επαγγελματιών δημοσιογράφων, που αφουγκράζεται όλες τις απόψεις και ενδιαφέρεται κυρίως για το στοχασμό στη πολιτική και την ανάδειξη προβλημάτων που τα επαγγελματικά ΜΜΕ συνήθως (για κάποιους λόγους) υποβαθμίζουν ή ακόμη και τα αποσιωπούν.

Η δική σου περίπτωση μας έχει κατά καιρούς προβληματίσει, παρόλα αυτά, Ποτέ ΔΕΝ έχουμε γράψει ότι είσαι ένοχος ή αθώος.

Το σκεπτικό του σχολίου μας προέκυψε περισσότερο από το δικό σου συλλογισμό της συνέντευξης σου.

Ο ιστοχώρος μας παραμένει ανοιχτός για την όποια φιλοξενία και της δική σου γραφής - φωνής.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΑΣΟ, ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ Σχόλιο: Η περίεργη αυτή ιστορία πρέπει να ενταχθεί στα υπό εξέταση σκάνδαλα της ΝΔ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΚΑΠΟΙΟΥ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ;;;ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΡΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ;

Η εμπλοκή και οι τυχόν ευθύνες Ελλήνων δικαστικών πρέπει να αναζητηθούν από τη νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΥΠΟ -ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ- ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΘΕΙ

Η αθώωση του Βαβύλη πρέπει να ενοχοποιεί σίγουρα κάποιους από αυτούς. ΟΤΑΝ Η ΑΘΩΩΣΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΙ ΑΥΤΑ ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΟ.

Το σκεπτικό είναι απλό, και τεκμαίρεται από τα παραπάνω στοιχεία του video:ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ. ΔΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ 47 ΕΩΣ ΤΟ 52 ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΤΟΤΕ. ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΕ ΕΡΕΥΝΩΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ;;;;;;;;;;;Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!!!

Κάποιοι σίγουρα ΔΕΝ στάθηκαν συνεπείς με τον όρκο και το λειτούργημα τους... ή τότε που τον καταδίκασαν σε φυλάκιση ή τώρα που τον αθώωσαν.ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

Πλάνη δικαστική είναι λίγο δύσκολο να υποστηριχθεί... μάλλον σκοπιμότητα μοιάζει. ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ;;;

Αν διαβάσετε όλα τα στοιχεία και δείτε και το video, τότε θα συμφωνήσετε μαζί μου:

Κάποιοι σίγουρα υπήρξαν επίορκοι και τρισάθλιοι... ας τους αναζητήσουν οι έντιμοι δικαστές. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ: ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΑΣΥΡΘΗΚΕ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ 792 ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ !!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ 35,000 ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ 95% ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΑΝΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ, ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΣΕ 10 ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΚΙ ΟΛΕΣ.

Ε ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΣΤΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;;;


========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.