Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Ο Αντώνης Σαμαράς μπορεί να ενώσει τη παράταξη και να ξεκαθαρίσει το τοπίο.


Έτσι, τα περισσότερα αυτοκίνητα σήμερα έχουν μπροστινή κίνηση (σίβυλλα)

Η πίσω κίνηση
Έχουν ήδη περάσει πολλά χρόνια, από τότε που οι αυτοκινητοβιομηχανίες άρχισαν να εγκαταλείπουν την πίσω κίνηση και να στρέφονται στη μπροστινή. Η αλλαγή αυτή έγινε γιατί αν και η πίσω κίνηση έδινε τη δυνατότητα για "πισωγλέντια", η μπροστινή προσέφερε πιο ελεγχόμενη συμπεριφορά. Έτσι, τα περισσότερα αυτοκίνητα σήμερα έχουν μπροστινή κίνηση.
Στην πίσω κίνηση "επιμένουν" σήμερα μόνον κάποια ειδικής χρήσης αυτοκίνητα. Θιασώτες της πίσω κίνησης παραμένουν και κάποιοι άνθρωποι. Οπως ο Νικήτας, που στο πλαίσιο αυτό, δήλωσε ότι υποστηρίζει τη Ντόρα. Η τελευταία για να εκλεγεί, δεν έχει κανένα πρόβλημα να συμμαχήσει ακόμα και με το διάβολο. Όπως ο πατέρας της. SWELL
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.