Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Αρνούμαστε να πιστέψουμε ότι ήταν στέλεχος αυτής της μεγαλοκατασκευαστικής των εργολάβων…


Από την κατασκευαστική εταιρεία στο υπουργείο;...
(Press-GR)

Θα δώσει εξηγήσεις η νέα γεν. γραμματέας Χωροταξίας;

Από τον Δεξιό Είρωνα

.
Γράφονται διάφορα για την νομική σύμβουλο του πρωθυπουργού Γλ. Σιούτη και την προηγούμενη επαγγελματική της ενασχόληση για λογαριασμό του εντιμότατου κ. Χριστοφοράκου κλπ. Η κ. Σιούτη τουλάχιστον απάντησε και ο καθένας μπορεί, έχοντας κατα νου τι λένε οι δύο πλευρές, να βγάλει τα συμπεράσματά του.


Με τη νέα γενική γραμματέα Χωτοταξίας Μαρία Καλτσά η οποία απεκαλύψθη ότι μέχρι πρότινος μετείχε στο Διοικητικό Συμβούλιο μεγάλης κατασκευαστικής εταιρείας, της ΓΕΚ - Τέρνα, όμως, τι θα γίνει; Δεν οφείλει να δώσει και αυτή εξηγήσεις; Όπως και αυτοί που εισηγήθηκαν την τοποθέτησή της σε μια τέτοια κυβερνητική θέση...

Σχόλιο: Αρνούμαστε να πιστέψουμε ότι ήταν στέλεχος αυτής της μεγαλοκατασκευαστικής των εργολάβων…

Αν όμως αληθεύει, μπορεί ακόμη να είναι η αρχή για την πίστωση χρόνου των 100 ημερών.

Ακόμη, μπορεί να είμαστε και με τη πράσινη ανάπτυξη και την οικολογία... αλλά το κουτόχορτο χωρίς περαιτέρω επεξηγήσεις μας είναι δύσκολο να το χωνέψουμε...

Εκτός πια και εάν όλοι εμείς που φροντίζουμε να μάθουμε και ασκούμε έντιμη και πολιτισμένη κριτική μας θεωρείτε είτε δεδομένους είτε αφελείς.

Οι πολίτες που στήριξαν ΠΑΣΟΚ και ξεμπρόστιαζαν την αμετροέπεια και την αλαζονεία της εξουσίας Καραμανλή, δεν επιθυμούν να βλέπουν τις ίδιες «αδυναμίες» στη λαοπρόβλητη κυβέρνηση.

Ούτε μπορούν να δεχθούν τη σιωπή και πατερναλιστικές απαντήσεις που δεν δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα.

Ποια ήταν τα μέλη της επιτροπής που αξιολόγησαν χιλιάδες βιογραφικά σημειώματα, τα οποία στάλθηκαν στον πρωθυπουργό;

Μήπως ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ώρα ν’ αναθεωρήσει κάποιες από τις ιδέες του περί ουδέτερων και ικανών τεχνοκρατών;

Πρόεδρε, αν είναι να στελεχώσεις μια κυβέρνηση με στελέχη των μεγαλοεργολάβων και των πολυεθνικών, δεν θα μπορέσεις να υλοποιήσεις φιλολαϊκό σοσιαλιστικό πρόγραμμα…

Οι αντιλήψεις των τεχνοκρατών, ότι αποδίδουν τέλεια σε όποιον τους προσλαμβάνει, δεν έχει σχέση με σοσιαλιστικές αντιλήψεις, αλλά ούτε καν σοσιαλδημοκρατικές.

Τι συμβαίνει;

Νάσος

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.