Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Αιδώς ΕΡΤίοι...Ντροπή και στον υπουργό σου κύριε Παπανδρέου!!!


To BBC, δεν σέβεται τα προσωπικά δεδομένα κε Γερουλάνε;



Κύριε Γερουλάνε, σας παρακαλώ "επιστρέψτε" στην Αθήνα.

Είναι κατανοητό, ένας δανδής σαν κι εσάς, ν απολαμβάνει την απογευματινή λονδρέζικη σιέστα (tea time), μοιραζόμενος με την παρέα των ηλικιωμένων κυριών της Γηραιάς Αλβιώνος τις ανησυχίες τους.

Είστε πλασμένος γι αυτό αγαπητέ υπουργέ του Πολιτισμού μας κι εφ οσον έκαστος εφ ω ετάχθη, εμείς δεν θα είχαμε λόγο να σας προσγειώσουμε στην τραγική ελληνική πραγματικότητα, εαν εσείς φροντίζατε ν απαλλάξετε τον εαυτό σας απο την κηδεμονία δύο απο τους πλέον διεφθαρμένους οργανισμούς της χώρας: του ΟΠΑΠ και της Κρατικής Τηλεόρασης.

Δεν το πράξατε. Αντίθετα με τις ατυχείς δηλώσεις σας, αποκαλύπτετε, άθελά σας, το μέγεθος της απειρίας σας.

Είναι πρόκληση κε Γερουλάνο, να επικαλείσθε τα προσωπικά δεδομένα για τους μισθούς των κηφήνων της Κρατικής Τηλεόρασης που οι Ελληνες φορολογούμενοι καταβάλουν δεκαετίες τώρα ως μαλάκες.

Θα προτιμούσαμε να μας πληροφορήσετε, τι πρωτοβουλίες έχετε πάρει ως τώρα, για να ενημερωθείτε πόσοι εργάζονται καθημερινά στην Κρατική Τηλεόραση και πόσοι, ωσαν αργόμισθοι, ξύνουν τ αρχίδια τους και περιμένουν το τέλος του μήνα για να λάβουν τον μισθό τους.

Μ αυτή την ευκαιρία κε υπουργέ, ενημερώστε μας εάν οι δύο παιδόφιλοι υπάλληλοι της Κρατικής Τηλεόρασης (πατέρας και γιος) παραμένουν στις θέσεις τους.

Ενημερώστε μας κε υπουργέ, εαν διαφωνείτε με τον πρωθυπουργό, ο οποίος στη Βουλή είπε οτι οι πολίτες, έχουμε δικαίωμα να γνωρίζουμε που πηγαίνουν τα χρήματά μας.

Οταν ο μισθός του πρωθυπουργού, των βουλευτών και των υπουργών δεν θεωρείται προσωπικό δεδομένο, για ποιο λόγο να είναι προσωπικό δεδομένο οι πλουσιοπάροχες αμοιβές του κάθε αμόρφωτου τραχανοπλαγιά και της κάθε ξιπασμένης που υποδύονται τους δημοσιογράφους, μέσα στην κρατική θαλπωρή και λαμβάνουν μισθούς 30 και 40 χιλιάδων ευρώ τον μήνα.

Κι αυτά σε μια γαμημένη χώρα 500000 ανέργων και με εκατομμύρια "εργαζόμενους", αναμεσά τους πολλοί με μεταπτυχικές σπουδές, που λαμβάνουν απο 700 εως 12000 ευρώ το μήνα.

Εφ οσον ακόμη και στην Αγγλία, όπως αναφέρει πιο κάτω το Fimotro, οι αμοιβές των στελεχών του BBC, δημοσιεύονται στο διαδίκτυο, είναι ακατανόητη η δήλωσή σας κε υπουργέ.

Αναφέρετε στη δηλωσή σας στον ΣΚΑΙ, οτι "κάποιοι ήθελαν αίμα".
Μα με το αίμα τους, οι πολίτες κε υπουργέ πληρώνουμε 324000 ευρώ το χρόνο τους Λυριτζήδες, για να διαβάσουν τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων, να μιλάνε για τα κυνήγια τους και να κάνουν χαβαλέ με 100 εκατομμύρια παλιές δραχμές στο παντελόνι.

Πράγματι κε Γερουλάνε, πρόκειται για "προσωπικά δεδομένα".
Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση τα "προσωπικά δεδομένα" δεν είναι παρά ο φερετζές των πούστηδων της προηγούμενης ατιμασμένης εξουσίας, που της έπιαναν τον κώλο οι νταβατζήδες. Μιλάω για εκείνους που ενέκριναν αυτές τις αμοιβές και υπέγραψαν αυτές τις συμβάσεις.

Κε Γερουλάνε, δίνετε την εντύπωση οτι για πρώτη φορά διαβάσατε αυτή τη λίστα με τους κηφήνες που πληρώνουμε.
Εαν η μόνη σας παρατήρηση, αφορά στα προσωπικά δεδομένα εκείνων που παντελονιάζουν 100-200 εκατομμύρια παλιές δραχμές -δηλαδή μια χλιδάτη μεζονέττα μέσα σ ένα χρόνο απο το μισθό τους που πληρώνουμε εμείς-ξανασκεφθείτε το, ώστε να μην μας κάνετε να αισθανόμαστε δυο φορές μαλάκες.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ

Παράνομη χαρακτήρισε μέσω του ΣΚΑΪ ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος, την ανάρτηση στο διαδίκτυο της μισθολογικής κατάσταση εργαζομένων στην ΕΡΤ, επικαλούμενος το νόμο περί προσωπικών δεδομένων.

Ο υπουργός Πολιτισμού ανέφερε ότι πρότεινε την ανανέωση για έξι μήνες των συμβάσεων, προκειμένου να κριθούν οι εργαζόμενοι και κατηγόρησε την ΠΟΣΠΕΡΤ ότι προέβαλε προσκόμματα στην υλοποίηση της πρότασης.

Σύμφωνα με τον κ. Γερουλάνο, το υπηρεσιακό Διοικητικό Συμβούλιο προχώρησε σε περικοπές σε όσους λαμβάνουν πάνω από 3.000 ευρώ το μήνα, εξοικονομώντας 8 εκατομμύρια ευρώ για τον έλληνα φορολογούμενο.

Τέλος, ο υπουργός Πολιτισμού σημείωσε πως βούληση της κυβέρνησης είναι η ομαλή μετάβαση της ΕΡΤ από το ένα καθεστώς στο άλλο, παρά το γεγονός ότι κάποιοι – όπως χαρακτηριστικά είπε – «ήθελαν να δουν αίμα».

Στην Αγγλία κύριε Γερουλάνο βλέπουν διαφορετικά τα προσωπικά δεδομένα. Μόλις πριν από ένα μήνα (13 Νοεμβρίου 2009) η ιστοσελίδα της Guardian (αλλά και η έντυπη έκδοσή της σε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της δημοσίευσε αναλυτικά στοιχεία και μισθούς για τους εργαζόμενους δημοσιογράφους στο κρατικό BBC. Εμείς προτείνουμε το... εξής : Αφού σας ενοχλεί η δημοσίευση από τα blogs να δώσετε εντολή να δημοσιεύονται όλα τα μισθολογικά στοιχεία στον διαδικτυακό τόπο της ΕΡΤ (www.ert.gr). Πως σας φαίνεται η ιδέα;

ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΗΣ ΕΥΦΟΡΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ
(Οι μισθοί είναι από το fimotro και το troktiko)



Σχόλιο: Ντροπή και στον υπουργό σου κύριε Παπανδρέου.

Η δήλωση - συγκάλυψη περί προσωπικών δεδομένων συνιστά εκτός από συγκάλυψη και αποδοχή των αποδοχών των golden boys της ΕΡΤ και "άμετρον Υβρις" στον έντιμο Έλληνα φορολογούμενο ο οποίος τους χρυσοπληρώνει από το υστέρημά του.

Εδώ και τώρα να παραιτηθούν οι συναρμόδιοι υπεύθυνοι της σπατάλης (αν ΟΧΙ διασπάθισης) του δημοσίου χρήματος και να επαναξιολογηθούν οι υπέρογκες αμοιβές.

Οφείλουν να μας εξηγήσουν οι αποσιωπούντες υπεύθυνοι σύμφωνα με ποιο νόμο δόθηκαν οι αμοιβές αυτές και για ποιο παραγόμενο έργο.

Περιμέναμε από μία σοσιαλιστική κυβέρνηση, αντί για δήθεν, να εννοεί στη πράξη ότι είναι με τους έντιμους φορολογούμενους πολίτες και ΟΧΙ με τους καλοπληρωμένους βολεμένους της ΕΡΤ οι οποίοι θα εκφοβίσουν και πάλι με τον αμφιλεγόμενο νόμο περί προσωπικών δεδομένων.

Προσωπικά δεδομένα είναι τα εντελώς προσωπικά τους στοιχεία και ΟΧΙ το "προϊόν" ως αμοιβές από το απλόχερο χρήμα που λαμβάνουν από τους ανεύθυνους διαχειριστές του δημοσίου συμφέροντος.

Αιδώς ΕΡΤίοι...

Νάσος

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.