Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Που βρίσκονται οι δυνάμεις της "θεσμικής" ευρωπαϊκής αριστεράς;

Οι Γάλλοι ακτιβιστές διαδηλώνουν στο Κάιρο έξω από τη Γαλλική πρεσβεία: Να σταματήσει το δολοφονικό εμπάργκο στη Γάζα (Marche Pour Gaza) (σίβυλλα)

΄

Στην Ελλάδα τώρα νοιώθουμε την απουσία του Ανδρέα Παπανδρέου, πόσο φτωχότερη είναι η πολιτική μας. Ο μεγάλος ηγέτης αψηφούσε το εμπάργκο των "μεγάλων" δυνάμεων και ελευθέρωνε τους Φενταγίν της Επανάστασης και τον Γιάσερ Αραφατ, από την αποκλεισμένη Βηρυτό (1982).

- Το κονβόι για τη Γάζα "Viva Palestina" επιστρέφει στη Λατάκια της Συρίας. Κι όμως, με διεθνή πρωτοβουλία του Ερντογάν θα περάσει στη Γάζα...

- Για μια ακόμη φορά τα κόμματα πίσω από την κοινωνία… Μήνυμα αλληλεγγύης του Roger Waters (Pink Floyd) για την Πορεία προς τη Γάζα!

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.