Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Σύντροφε Ξυνίδη αληθεύουν αυτά;

Γυμναστήριο στην οδό Ιπποκράτους...

...κατασκευάζεται μέσα στο κτήριο του ΠΑΣΟΚ, δίπλα στο γραφείο του Κ. Λαλιώτη στον δεύτερο όροφο

Από τον Γιάννη Δαίδαλο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ(press-gr)

Γυμναστήριο έχει αρχίσει να κατασκευάζεται στο κτήριο που στεγάζει τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Ιπποκράτους. Οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει στον δεύτερο όροφο όπου δύο ή τρία τουλάχιστον από τα υπάρχοντα γραφεία θα ενωθούν για να γίνει ο χώρος του γυμναστηρίου.
Ήδη έχουν φτάσει στο κτήριο τα πρώτα απαραίτητα μηχανήματα και οι τεχνικοί έχουν πιάσει δουλειά. Οι εργασίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί αμέσως μετά τις γιορτές.
Δίπλα ακριβώς στο χώρο που ετοιμάζεται το γυμναστήριο βρίσκεται το γραφείο που χρησιμοποιεί ο Κώστας Λαλιώτης και είναι άγνωστο μέχρι στιγμής αν θα συνεχίζει να στεγάζεται εκεί, όταν πηγαίνει στο ΠΑΣΟΚ, ή θα χρειαστεί να φύγει από εκεί.
Την εντολή για κατασκευή γυμναστηρίου στο κτήριο αυτό του ΠΑΣΟΚ (στεγάζεται εκεί από τις αρχές του 2009) έδωσε κατά τις πληροφορίες ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος το επισκέφθηκε προ ημερών και διαπίστωσε ότι πολλοί χώροι του, μετά τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, είτε έχουν μείνει πια αναξιοποίητοι και άδειοι είτε έχουν μετατραπεί σε "αποθήκες".
Το κτήριο έχει έξι ορόφους και είναι συνολικά 5.000 τ.μ. ενώ όταν το νοίκιασε το ΠΑΣΟΚ "γκρεμίστηκε" εσωτερικά ολόκληρο και διαμορφώθηκε από την αρχή με στόχο να είναι πιο λειτουργικό και σύγχρονο. Τώρα αποκτά και γυμναστήριο...

Σχόλιο: Κι επειδή όλα έχουν όρια, θα πρέπει ν’ αναρωτηθούμε αν πρόκειται για «έμπνευση» του κ. Σωκράτη Ξυνίδη, ή τι λέει για όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια.

Έτσι λειτουργεί το ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη; Εκεί οι πολίτες και η Νομαρχιακή Επιτροπή έχει γυμναστήριο, σάουνα;

Σύντροφε κι αγωνιστή Κρόγια, τι έχεις να προσθέσεις;

Γνωρίζετε κύριοι πως και που ζει η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών;

Γνωρίζετε κύριοι πως είναι τα κτήρια που στεγάζουν τα παιδιά μας; Οι δημόσιες υπηρεσίες; Τα νοσοκομεία; Οι αστικές συγκοινωνίες;…

Σε τι κόσμο ζείτε;

Νομίζετε ότι Ελλάδα είναι μόνον η πλατεία Κολωνακίου και τα βόρεια προάστια;

Μήπως προκαλείτε;

Τελικά, όσοι στηρίξαμε με δόντια και αίμα τον Γιώργο Παπανδρέου, θα πρέπει να αναφωνήσουμε mea culpa και ν’ αναζητούμε ένα νέο ηγέτη που θα σέβεται το ΠΑΣΟΚ και την ιστορία του;


Νάσος

ΥΣ: Μια άλλη σκέψη για τους συντρόφους μου στο "βαθύ" ΠΑΣΟΚ:

Εφαρμόζουν το νόμο της ιδιοκατοίκησης με ιδιόχρηση για τον Λαλιώτη;
ιδιοκατοίκηση και ιδιόχρηση του μισθίου ισχύει στις επαγγελματικές μισθώσεις αλλά θα εφαρμοστεί και στον τελευταίο των Μοϊκανών του ιστορικού ΠΑΣΟΚ;

Αυτό που συμβαίνει σήμερα με την ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ έχει προηγούμενο!!!

Άρχισαν με τον Αντώνη Καρρά και συνεχίζουν με τον σύντροφο Κώστα Λαλιώτη!!!

Τελικά κύριε Παπανδρέου αυτή σας η αντιΠΑΣΟΚ απαξίωση θα έχει τέλος;

Νομίζετε ότι όλοι εμείς θα σας ακολουθήσουμε ως ερίφια και πάλι στις επόμενες εκλογικές σας αναμετρήσεις; ή θα σας υποστηρίξουν όλοι αυτοί που πείστηκαν από τις μετεκλογικές σας επιλογές; (τα γνωστά ονόματα που "σχολιάζονται" τελευταία εννοώ)


========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.