Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Χωρίς πτυχίο ορίσθηκε Γενικός Γραμματέας...


Μετά τα κομματικά στελέχη με πτυχίο που ανέλαβαν θέση γενικού ή ειδικού γραμματέα σε κάποιο υπουργείο, προέκυψε και γενικός γραμματέας χωρίς πτυχίο.

Ο λόγος για τον Γιώργο Πουσσαίο, που ανέλαβε στο υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης μετά από απόφαση του πρωθυπουργού στις 24 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», ο κ. Πουσαίος είναι επί σειρά ετών δήμαρχος Ίου, όπου περνά τις διακοπές του ο Νίκος Παπανδρέου, ενώ άλλοι κάνουν λόγο για στενή φιλία με τον Γιάννη Ραγκούση, καθότι ο τελευταίος ήταν δήμαρχος Πάρου.

«Πτυχίο με την στενή έννοια του όρου, έτσι όπως το εννοείτε, δεν έχω», δήλωσε στην εφημερίδα ο ίδιος ο κ. Πουσαίος. Στο βιογραφικό του εξάλλου αναφέρεται πως,
«έχει παρακολουθήσει σπουδές στην Lille της Γαλλίας».

Φυσικά, αναμένεται η αντίδραση του υπουργού Πάνου Γερουλάνου
Άλλωστε, υπάρχουν πολλοί άνεργοι με πτυχίο και ο ίδιος ο πρωθυπουργός είχε για σύνθημα το
«οι άριστοι και όχι οι αρεστοί»


========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.