Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

ΜΗΝ "μαδάς τις Μαργαρίτες" ακόμη και αν τις έχεις αδυναμία . .


"Κόπηκε" η Τασία Κανελλοπούλου...
(Press-GR)

Έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ για το ενδεχόμενο τοποθέτησής τηςς ως Περιφερειάρχη

Από τον Χρήστο Μπουκάτη ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Υστερα από αλλεπάλληλες αναβολές, η κυβέρνηση λέει τώρα ότι θα ανακοινώσει επιτέλους αύριο τους νέους περιφερειάρχες - 13 στον αριθμό.

Για ορισμένους πάντως το παρασκήνιο είναι έντονο. Για παράδειγμα, την κ. Τασία Κανελλοπούλου το όνομα της οποίας περιλαμβανόταν στον αρχικό κατάλογο για τη Δυτική Ελλάδα (ήταν περιφερειάρχης- Ιονίων Νήσων- και πριν το 2004).

Εκδηλώθηκαν όμως έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ με αποτέλεσμα η κ. Κανελλοπούλου -σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες- να "κοπεί". Ωστόσο ακόμη και την τελευταία στιγμή, κάποιοι επιχειρούν να την "επαναφέρουν" ενδεχομένως και για μια από τις άλλες Περιφέρειες.


Σχόλιο: Η ατολμία που διακατέχει την ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, με το "επικοινωνιακό" άγχος για επιβεβαίωση, την αναγκάζει να συρθεί πίσω από τα γεγονότα που η ίδια δημιούργησε με τις δήθεν αξιοκρατικές τοποθετήσεις κυβερνητικών στελεχών.

Κακά τα ψέματα... οι θέσεις αυτές που με τόσες τυμπανοκρουσίες εξαγγέλθηκαν είναι κομματικές... και πρέπει να είναι κομματικές με την έννοια της υποστήριξης και υλοποίησης του κυβερνητικού έργου. Ειδικότερα ενός προγράμματος σοσιαλιστικού και φιλολαϊκού.

Είναι δυνατόν κύριε πρωθυπουργέ να έχει τοποθετήσει σε ΔΥΟ ΩΡΕΣ στελέχη ο κ. Σαμαράς, σε όλες τις κομματικές θέσεις της Ν.Δ. κι εσείς σε δύο μήνες να βολοδέρνετε μεταξύ δεξιάς, "βαθύ ΠΑΣΟΚ" και κουμπάρων;

Οι συμβουλάτορες του πρωθυπουργού τον εκθέτουν συνεχώς και αντί ο ίδιος να άγχεται για την αντίστροφη μέτρηση των 100 ημερών, που σε λίγες μέρες θα εκπνεύσουν, ασχολείται και πάλι επικοινωνιακά με το πως θα ξεπεράσει τη γκάφα ολκής που αποδέχθηκε ως σημαία "αξιοκρατίας".

Είναι λάθος κύριε Πρωθυπουργέ. Τραβήξτε κανένα καλοαναθρεμμένο αυτί από τα κολεγιόπαιδα που σας στολίζουν το περιβάλλον σαν πλαστικά άοσμα λουλούδια και οσμιστείτε το άρωμα των απλών λουλουδιών που ξεραίνονται περιμένοντας λίγη φροντίδα.

Αξιοκρατία στην επιλογή επιζητά ο παραφορτωμένος με ένα σωρό "χαρτιά" άνεργος νέος, με τα πολλά προσόντα που περιμένει εναγωνίως να διοριστεί σε μια θεσούλα για να ζήσει αξιοπρεπώς, εκεί ΝΑΙ να αγχωθείτε για να διασφαλιστεί η περιβόητη αξιοκρατία.

Όσο αφορά την εν λόγω κυρία, εμείς χθες είχαμε επισημάνει:

Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2009

"Θα μείνει ανεκπλήρωτο το όραμα κατασκευής πάρκινγκ στο Λιμάνι Ζακύνθου; "

Σήμερα σας πληροφορούμε ότι ακούγεται και η Πάτρα!!!

Για μας μια συμβουλή είναι: «Αν αγαπάς τη Μαργαρίτα, ΜΗΝ τη "μαδάς". . .»
ΜΗΝ "μαδάς τις Μαργαρίτες" ακόμη και αν τις έχεις αδυναμία . .

Νάσος

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.