Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Τι να σημαίνει ο διορισμός στα ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΛΤΑ ενός στελέχους που είναι γέννημα θρέμμα του ΠΑΣΟΚ;


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!
Επιτέλους, ένα στέλεχος του ιστορικού ΠΑΣΟΚ, το στέλεχος του ΠΑΚ Ιταλίας Πάνος Βουρνάς επικεφαλής στα ΕΛΤΑ!(σίβυλλα)
Ανακούφιση προκαλεί στους εργαζόμενους στα ΕΛΤΑ η είδηση που "κυκλοφορεί", πως θα τοποθετηθεί επικεφαλής στα ΕΛΤΑ το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Πάνος Βουρνάς.
Ο Πάνος Βουρνάς έχει πίσω του την ιστορική διαδρομή του ΠΑΣΟΚ. Στέλεχος του ΠΑΚ Ιταλίας, ήταν μαζί με τον καθηγητή Χρήστο Στρεμμένο και άλλους αγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα, ο άνθρωπος που λειτούργησε τον παράνομο ραδιοσταθμό του Πανελλήνιου Απελευθερωτικού Κινήματος!

Καλή επιτυχία σύντροφε Πάνο! 


Σχόλιο:  Μέχρι τώρα, όπου έχουν διοριστεί κυβερνητικά στελέχη, ελάχιστοι ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, πολλοί εκ των διορισθέντων σε κυβερνητικές θέσεις είναι στελέχη της δεξιάς, νεοφιλελεύθεροι και στην πλειοψηφία τους μισούν το ΠΑΣΟΚ.

Τι να σημαίνει ο διορισμός στα ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΛΤΑ ενός στελέχους που είναι γέννημα θρέμμα του ΠΑΣΟΚ;

O Γιώργος Παπανδρέου κατάλαβε ότι με τα happy boys και τα κολεγιόπαιδα συμμαθητές των Γκλύξμπουργκ δεν τραβάνε, ή πετάει καυτή πατάτα σε ένα ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, μιας και όλοι θέλουν να ξεπουλήσουν τα ΕΛΤΑ;

Νάσος

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.