Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Σωκράτης Ξυνίδης, Γραμματέας ΠΑΣΟΚ ή γραμματέας-λογιστής των υπαλλήλων του ΠΑΣΟΚ;

"ΚΑΤΑΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ εχλεύασαν οι νέοι Αλεξανδρείς: ιδέστε, είπαν, ο αφελής περιηγητής του αιώνος!
  [ΟΔ. ΕΛΥΤΗΣ (Άξιον Εστί)]


Όταν ορισμένοι, -παλιές καραβάνες του κινήματος (σαν αυτούς που λένε “βαθύ ΠΑΣΟΚ” για να τους υποβαθμίσουν), έλεγαν ότι η επιλογή Ξυνίδη ήταν απλώς για να καλυφθεί η θέση του Γραμματέα από ένα άτομο που δεν θα μπορούσε να πάρει καμία πολιτική πρωτοβουλία, για να κάνουν κουμάντο οι «ειδήμονες» φίλοι και διαφημιστές-, πολλοί χαμογέλασαν…

Πριν καν συμπληρωθούν οι 100 ημέρες διακυβέρνησης, η πραγματικότητα είναι τραγική…
Ο στόχος να τελειώνουμε με το ΠΑΣΟΚ και τις «ανοησίες του Ανδρέα Παπανδρέου» μπαίνει σε φάση ολοκλήρωσης…

Ορισμένοι υπουργοί, όχι αυτοί που έχουν διακοσμητική ιδιότητα χωρίς αρμοδιότητες, στήνουν τα δοβλέτια τους…

Ο βαφτιστικός του Γλύξμπουργ φυτεύει τους «δικούς» του παντού και στήνει το μαγαζί του: πρώην υπουργείο τύπου, ΟΠΑΠ, ΕΟΤ, ΕΡΤ (εκεί διατήρησε τον ομοϊδεάτη του και συγγενή του John)…

Ο πρώην Γραμματέας, πάει τη δουλειά ρολόι και στήνει το δικό του μαγαζί…
Νέος Καποδίστριας… όπως βολεύει το δοβλέτι του και γράφοντας κανονικά τον Ξυνίδη, άβουλο και αδύναμο, χωρίς δυνατότητα να ορθώσει φωνή… Τους δικούς του βουλευτές (και συγγενείς), τα δικά του κυβερνητικά στελέχη, τους δικούς του δημάρχους και Νομάρχες…

Το σύνθημα έχει δοθεί: Φτιάξε κι εσύ ένα μηχανισμό, μεγάλο ή μικρό, για να επιβιώσεις…
Η κοινοβουλευτική ομάδα (αυτό τι είναι, φρούτο) νοιώθει την καταπίεση και το νεποτισμό των διορισμένων βουλευτών και διορισμένων υπουργών, που μισούν το ΠΑΣΟΚ.

Η οργάνωση ΠΑΣΟΚ; Αυτό το φρούτο είναι σε φάση ενταφιασμού, μιας και όλοι οι νεοδεξιοί που ελέγχουν τα πράγματα, το μισούν!

Τώρα, τι δουλειά έχει ο τίτλος μας και ο Ξυνίδης;

1. Δεν θα μπορέσει με τίποτα, ακόμη και αν θέλει δεν θα συνεδριάσει το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ! Όχι μόνο δεν θα συνεδριάσει με τη συμπλήρωση 100 ημερών διακυβέρνησης, αλλά θα του επιβάλουν να διοριστεί ένα νέο Ε.Σ….


2. Δεν θα βρει ποτέ άκρη με πόσους υπαλλήλους έχει στη μισθοδοσία του το ΠΑΣΟΚ…

3. Δεν τον υπολογίζει πλέον κανένας! Θα του ανατεθεί το γυμναστήριο (αν και η πρώτη σκέψη ήταν να το αναθέσουν στον Γ. Παναγιωτακόπουλο), ή σε καλύτερη περίπτωση το «πάγωμα» των μισθών στα επαγγελματικά στελέχη. Οι διαφημιστές δεν είναι δική του αρμοδιότητα…

Όλα αυτά, αρέσκονται πολλοί να τα αποδίδουν στις προσωπικές φιλοδοξίες και πολιτικές των φίλων του προέδρου και ποτέ στον ΓΑΠ.

Όμως, όλα γίνονται με την ΕΓΚΡΙΣΗ του Γιώργου Παπανδρέου.


Εδώ να θυμίσουμε στον αγαπητό πρόεδρο πως ούτε ο τότε παντοδύναμος Σημίτης δεν μπόρεσε να αλλάξει το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου. 

Συνεπώς αγαπητέ Γιώργο, μην ελπίζεις. 


Το ΠΑΣΟΚ, σου αρέσει ΔΕΝ σου αρέσει, έχει ιδρυτή και ιστορική διαδρομή!                                           >


Νάσος

Σχετικά:  
...μήνυμα στον Γ. Παπανδρέου από το βαθύ ΠΑΣΟΚ στην εκλογή γραμματέα του κόμματος ο Σ. Ξυνίδης που προτάθηκε από τον Γ. Παπανδρέου για τη θέση του γραμματέα εξελέγη συγκεντρώνοντας ποσοστό 48,9% επί των ψηφισάντων,ο αυτοπροταθείς Γ. Παναγιωτακόπουλος 33,8% και τα λευκά ψηφοδέλτια έφτασαν στο 17,3%.

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.