Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Στον αγώνα της αλλαγής και οι πράσινοι κουμπάροι; ή τι να την κάνουμε μια κυβέρνηση χωρίς κουμπάρους...οι άνθρωποι αυτοί είναι μια κάποια λύση!!!

Η Λούκα επέλεξε τον κουμπάρο της για Γραμματέα (ΚΑΦΕΝΕΙΟ)

Την Πέμπτη ανακοινώθηκε μετά από τέσσερις μήνες κυοφορίας η επιλογή του Αρη Αλεξόπουλου (Φωτό) στην Γραμματεία για την αξιοποίηση των Διεθνών Προγραμμάτων στο Υπουργείο Ανταγωνιστικότητας; που έχει Υπουργό τη Λούκα Κατσέλη.(Διάβασε εδώ)

Σήμερα μάθαμε ότι είναι κουμπάρος της Λούκας ο Αρης και σαν να μην έφτανε αυτό ,για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα δήλωσαν ότι, την Παρασκευή τους ειδοποίησε ο Αλεξόπουλος ότι δεν θα αναλάβει τη θέση διότι είναι κουμπάρος της Λούκας, αλλά δεν είπαν λέξη...

Άρχισαν και οι καινούριοι με τους κουμπάρους .
Σοβαρευτείτε λεβέντες


Σχόλιο: Στον αγώνα της αλλαγής και οι πράσινοι κουμπάροι; ή τι να την κάνουμε μια κυβέρνηση χωρίς κουμπάρους...οι άνθρωποι αυτοί είναι μια κάποια λύση!!!

Νάσος

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.