Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Η συναίνεση και η αποσιώπηση... για τα σκάνδαλα καλά κρατεί

(LABONEWS)

Κύριε πρωθυπουργέ τι άλλο περιμένετε;

Μας είχατε πει προεκλογικά, προφανώς υπολογίζοντας και τα βεβαιωμένα πρόστιμα των 5,5 δισ, ότι λεφτά υπάρχουν...

Μετά από πέντε μήνες μαθαίνουμε ότι εάν είχε εισπραχθεί αυτό το πρόστιμο ΔΕΝ θα χρειαζόταν να προβούμε σε αυτόν τον ταπεινωτικό δανεισμό (με αυτούς τους επαχθείς όρους) με το διασυρμό της χώρας μας να είναι πρώτο θέμα σε όλα τα Διεθνή Δελτία Ειδήσεων.

Τι περιμένατε πέντε μήνες;

Να σας αποκαλύψει το EXTRA3, ότι ο προϊστάμενος της ΔΟΥ ΦΑΕΕ Αθηνών, στο έγγραφο που παρουσίασε στο Αποκαλυπτικό Δελτίο, αναφέρεται η λέξη "διαγραφή" ; (fimotro)

 Υπάρχουν κυβερνητικές ευθύνες!!!

Απαιτούμε από αύριο όλα στο φως...

Η κάθε σας ολιγωρία σε αυτό το θέμα θα σας βαρύνει από εδώ και πέρα προσωπικά.

Εμείς θα περιμέναμε από μία κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, που στηρίξαμε  προεκλογικά, να είχε λύσει αυτό το θέμα, που πολλά blog υποψιαζόμαστε για την διαγραφή (χωρίς όμως να έχουμε αποδείξεις). 

Το παραμύθι με την "ανεξάρτητη δικαιοσύνη" και το "η υπόθεση θα πάει στον εισαγγελέα" ΔΕΝ θα πείσει κανέναν πια. 

Το ποσό είναι μεγάλο και έπρεπε ο αρμόδιος υπουργός με τους συν αυτώ (αρμοδίους) να είχαν ενδιαφερθεί από τη αρχή που παρέλαβαν, και σαφώς να γνώριζαν "για τα ΜΗ εισπραχθέντα ποσά" (που είχαν καταγραφεί, όπως λένε στα έσοδα).

Θα περιμένουμε από αύριο τις δικέ σας ενέργειες.

Αυτά προς το παρόν

Νάσος

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.