Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Οι παπά"φίμωτροι" και τα αναπάντητα ερωτήματα...


Η ανώνυμη βρωμιά στο διαδίκτυο έχει ονοματεπώνυμο και άθλιο ιστορικό.

Από την άλλη "τα έργα και οι ημέρες" των γνωστών αγνώστων" βρόμικων κονδυλοφόρων (πληκτρολογίων εννοώ), συμπαρασύρει και τους έντιμους πολίτες ιστογράφους που βρήκαν ένα μέσο να εκφραστούν.

Εμείς συνεχίζουμε να κινούμαστε στις σταθερές αρχές μας, για καλόπιστη και επώνυμη κριτική προς στην εξουσία, και δεν μας ενδιαφέρει ούτε η θέση κατάταξης, πολύ δε περισσότερο να εμπορευθούμε τις σκέψεις μας, καταχωρώντας διαφημίσεις ή να γίνουμε επαγγελματίες δημοσιογράφοι και να διακριθούμε στα "αφεντικά μας" ή έστω να εξυπηρετήσουμε εκδοτικά συμφέροντα ή ...

Η ιστορία των γνωστών διαδικτυακών κουμπάρων, προσωπικά με αφήνει αδιάφορο, η μεθόδευση της πολιτείας με εξαναγκάζει όμως να υιοθετήσω τις παρατηρήσεις του blog σίβυλλα:



Αλλά έως εκεί, αν και παλαιότερα ο ιστοχώρος μας υποστήριξε το blog troktiko,
αλλά από την ημέρα που ξεπέρασαν τα ανεκτά όρια: Προς: troktika 1,2.3 κλπ
και τους αποστομώσαμε με: "H αλήθεια δεν επιδέχεται εκπτώσεις…"

Έχουμε καταστήσει με το πιο σαφέστατο και κατηγορηματικό μας τρόπο, ότι ΔΕΝ μας ενδιαφέρουν οι επαγγελματίες που κρύβονται θρασύδειλα, πίσω από την εύλογη "ανωνυμία" ή μάλλον καλύτερα ψευδωνυμία του διαδικτύου, (που είναι για μας) δημοκρατική κατάκτηση των σκεπτόμενων ενεργών πολιτών.

Η σημερινή μας παρέμβαση έχει σκοπό να απαντήσει με ερώτημα στο κατάπτυστο (για μένα)  
XEΣΜ...ΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ, που και αυτό, αν και δεν μας αφορά αλλά και δεν μας αγγίζει, λέγοντας:

Όταν ο υπογραφόμενος διαχειριστής είχε κατά-συκοφαντηθεί από το blog troktiko, που ήταν η ευαισθησία σας κύριοι παπά"φίμωτροι";

Δύο μέτρα και δύο σταθμά;

Απαντήστε τουλάχιστον στο άλλο δημοσίευμα εδώ
εδώ ή έστω εδώ...

Όσο για "...τα δημοφιλή blogs σχολιάζουν το θέμα. Οι άλλοι φοβούνται. Τα έκαναν πάνω τους. Κουτσαβάκηδες με... pampers!..."

Τα τελευταία...ίσως σας χρειαστούν...

Νάσος

========================================================

"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.