Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Ανδρέας ο περήφανος Έλληνας, αλλά και ο πικραμένος πατριώτης: "Περασμένη Φρασεολογία, διηγώντας την να κλαις"...

Σήμερα όλα αναπαράγονται από την ακρό-δεξιά μουχλίλα που αντιγράφει τον αείμνηστο Ανδρέα... γιατί η σοσιαλιστική παρακμή της σημερινής νομενκλατούρας της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ κατάντησε να θυμίζει το στίχο του Καβάφη: ...Ώσπου να καταντήσει σαν μία "ξένη φορτική" (...την εξευτελίζεις μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου, μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες. Μην την εξευτελίζεις πηαίνοντάς την, γυρίζοντας συχνά κ' εκθέτοντάς την στων σχέσεων και των συναναστροφών την καθημερινήν ανοησία, ως που να γίνει σα μια ξένη φορτική.)


Δυστυχώς, ο τότε πατριωτικός χαρακτήρας του ΠΑΣΟΚ κατάντησε στις μέρες μας, 
λόγος ξύλινος και πράξη ενδοτισμού. 

Κυριαρχεί η σχολή Πάγκαλου - Σημίτη με τα "yes man" ,  τις αναξιοπρεπείς ευγένειες των πολλών "ευχαριστιών"... και η πιστή εφαρμογή των αντιλήψεων της πάλαι ποτέ δεξιάς αντίληψης της υποτέλειας του προτεκτοράτου των Αμερικανών.
Ευτυχώς που η βάση του ΠΑΣΟΚ παραμένει πιστή στις αρχές του ΠΑΣΟΚ και την κατάλληλη στιγμή ελπίζω ότι θα πρέπει να αντιδράσει.

"Το ΠαΣοΚ δεν κληρονομείται, δεν χαρίζεται και δεν τεμαχίζεται σε τιμάρια"


Νάσος

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.