Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Κυρία Υπουργέ της Υγείας, από αύριο κιόλας κάντε μια έρευνα για "παρόμοιες καθυστερήσεις" και για "ύποπτες βλάβες" στο ΕΣΥ... θα βγάλετε λαγούς με άσπρες μπλούζες!!!

Στο νοσοκομείο «Νίμιτς» νοσηλεύεται με φλεγμονή στο έντερο ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο κ.Λοβέρδος λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Κυριακής κι ενώ βρισκόταν στο νομό Ημαθίας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας με κοιλιακό άλγος.

Του έγιναν εξετάσεις και για αξονική τομογραφία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Νάουσας, καθώς στον αξονικό τομογράφο του νοσοκομείου της Βέροιας είχε εξαντληθεί η λυχνία.

Γύρω στις 4 τα ξημερώματα ο υπουργός αναχώρησε για την Αθήνα και εισήχθη στο νοσοκομείο «Νίμιτς» όπου η αξονική τομογραφία έδειξε φλεγμονή στο έντερο και γίνεται προσπάθεια να αντιμετωπιστεί με φαρμακευτική αγωγή..

Ο διευθυντής Ακτινολογικού του νοσοκομείου Βέροιας Εμμανουήλ Γουναράς δήλωσε ότι τη Μεγάλη Πέμπτη το πρωί διαπιστώθηκε ότι εξαντλήθηκε η λυχνία και δεν ήταν δυνατή η άμεση αντικατάστασή της (η προμήθειά της γίνεται από το εξωτερικό) λόγω των εορτών του Πάσχα.

Ταχεία ανάρρωση ευχήθηκε στον Ανδρέα Λοβέρδο ο πρωθυπουργός, που ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του, καθώς και πολλά κυβερνητικά στελέχη.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ (tovima)

Διαβάστε ακόμη: Σε καλή κατάσταση η υγεία του Α. Λοβέρδου σύμφωνα με το ανακοινωθέν


Σχόλιο: Χωρίς Λυχνία και το σημερινό ΕΣΥ ακολουθεί σε πρακτική τη Νέα Δημοκρατία!!!

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά αναδεικνύεται μία συνήθης πρακτική που διαιωνίζεται στο ΕΣΥ.

Κανένας προγραμματισμός και κανέναν ενδιαφέρον για τον εξοπλισμό και την εύρυθμη λειτουργία των νοσοκομείων μας.

Εδώ και τώρα ΕΔΕ και ένας εισαγγελέας να εξετάσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γίνονται οι προμήθεις και οι καθυστερήσεις σε επισκευες κλπ.

Υπάρχουν πολλές καταγγελίες ότι τα ίδια συμβαίνουν σε πολλά νοσοκομεία της χώρας μας.

Πολλοί μας έχουν καταγγείλει ότι το ίδιο συμβαίνει και στο νεοσύστατο νοσοκομείο Λαμίας, με αποτέλεσμα οι εξετάσεις να γίνονται σε παρακείμενη πολυκλινική, με χιλιάδες ευρώ στις τσέπες των ιδιωτών.

Εμείς έχουμε κάποια στοιχεία, αλλά δεν έχουμε διάθεση κάποιοι να μας τρέχουν με αγωγές και μηνύσεις.

Κυρία Υπουργέ της Υγείας, από αύριο κιόλας κάντε μια έρευνα για "παρόμοιες καθυστερήσεις" και για "ύποπτες βλάβες" στο ΕΣΥ... θα βγάλετε λαγούς με άσπρες μπλούζες!!!

Νάσος

========================================================

"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.