Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Και εσύ λαέ βασανισμένε ΜΗΝ ξεχνάς: "Το πεπρωμένο (συμφωνημένα προεκλογικά) από-φυγείν αδύνατον" ...

Η Ελλάδα ζήτησε περισσότερες πληροφορίες από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αναφορικά με τον μηχανισμό στήριξης της οικονομίας.  

Οι Ελληνικές αρχές έστειλαν επιστολές στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Ένωση ζητώντας συνομιλίες για το πακέτο.  

Λίγες ώρες αργότερα ανακοίνωση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ανέφερε ότι αποστέλλει ομάδα εμπειρογνωμόνων στην Αθήνα για την έναρξη σχετικών συνομιλιών.
Πάντως παρά το ελληνικό αίτημα και την απάντηση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, η Αθήνα επιμένει ότι δεν σκοπεύει να ζητήσει ενεργοποίηση του πακέτου στήριξης. 

Η Ελληνική κυβέρνηση ανέφερε ότι θέλει μόνο την εγκαθίδρυση σχετικής διαδικασίας σε περίπτωση που τα μέτρα που έχουν ληφθεί δεν επιφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης. (VOA)


Σχόλιο: Και εσύ λαέ βασανισμένε ΜΗΝ ξεχνάς: "Το πεπρωμένο (συμφωνημένα προεκλογικά) από- φυγείν αδύνατον" ...

Νάσος

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.