Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

“Ποιος εξέδωσε το περιβόητο ομόλογο που λήγει στις 19/5;”

Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε ‘Ελληνες και το βροντοφωνάζουμε..” Συμφωνούμε αλλά δεν είμαστε υπερήφανοι ως Έλληνες που έχουμε πρωθυπουργό εσένα κ. Παπανδρέου. » olympia

“Ποιος εξέδωσε το περιβόητο ομόλογο που λήγει στις 19/5;”

“ΗΜΕΡΟΜ. ΕΚΔΟΣΗΣ 19/5/2000
GR0124011454
ΗΜΕΡ. ΛΗΞΗΣ 19/5/2010
ΤΟΚΟΜΕΡΙΔΙΟ 6,00%
ΑΞΙΑ (ΔΙΣΕΚ. ¤) 8,466″

“Καλά, ο Παπανδρέου και ο Παπακωνσταντίνου έχουν βάλει σαν deadline για την επιβίωση ή την πτώχευση της χώρας την αποπληρωμή του ομόλογου λήξης 19/5. 

Μόνο που δεν τους ρωτάει κανείς, ποτε και ποιός εξέδωσε το συγκεκριμένο ομόλογο? 

Δες τε παρακάτω. Στίς 19/5/2000 εκδόθηκε 10ετές ομόλογο ύψους 8,466 δισ ευρω. 

Ποιός ηταν πρωθυπουργός τότε?

Μήπως ο… Σημίτης που οι σοσιαλιστές μας παρουσιάζουν ως εναν απο τους καλύτερους πρωθυπουργούς που πέρασαν κατα τα χρόνια της μεταπολίτευσης? 

Με τα λεφτά που πήρε απο την έκδοση αυτού του ομολόγου μας έκανε πολιτική και το επαιζε σπουδαίος ο κύριος και το κόμμα του…

Και επειδή για κάθε νόσο και πάσα μαλ@@@ βαράμε τον Καραμανλή, είναι καιρός να αρχίσουμε να βλέπουμε την ρεαλιστική όψη των πραγμάτων απομυθοποιώντας κάποιους και αποδίδοντας τα του Καίσαρος των Καίσαρι…”

Σχόλιο: Πληρώνουμε ομόλογα που ωφελήθηκαν οι εργαζόμενοι;
...θα μάθουμε τελικά...που πήγαν τα λεφτά;

Νάσος

==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.