Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Τζον Μοδινός: ντύθηκε «γαμπρός» στα 81 του χρόνια (φέρτε στο παππού αλλοδαπή να ζηλέψουν όλοι στο ΚΑΠΗ)

Τα σκαλιά του δημαρχείου ανέβηκε στα 81 του χρόνια ο διάσημος τενόρος Τζον Μοδινός μαζί με την κατά 49 χρόνια μικρότερή του, Ροξάνα από τη Ρουμανία.
 
Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στο δημαρχείο του Χαλανδρίου , όπου ζουν οι δυο τους τα τελευταία δύο χρόνια, όταν φούντωσε η φλόγα του έρωτά τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο δημοφιλής τενόρος δήλωσε πως ερωτεύτηκε παράφορα τη Ροξάνα, επίσης εξαίρετη σοπράνο στη χώρα της, ενώ μέσα από τον γάμο τους θέλησαν να δώσουν στον κόσμο να καταλάβει πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά.

Ο Τζον Μοδινός είναι ένας από τους διασημότερους λυρικούς καλλιτέχνες, πολυβραβευμένος και μάλιστα είναι ο πρώτος τραγουδιστής όπερας που έγινε καλλιτεχνικός διευθυντής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, ενώ έχει τραγουδήσει 223 φορές το «Ριγκολέτο» με τον Λουτσιάνο Παβαρότι.

Το ζευγάρι πριν αναχωρήσει για τον μήνα του μέλιτος , θα κάνει κοινή εμφάνιση στο δημαρχείο Φιλοθέης στις 14 Ιουνίου, σε μια συναυλία με αφορμή την παρουσίαση βιβλίου για την ζωή του τενόρου, με τον τίτλο «Ένας μύθος ντυμένος μελωδία: Ο Τζον Μοδινός».
 ==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.