Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Ήγγικεν η ώρα για τον υιό του Ανδρέα; ... ίνα δοξασθή ... ίνα πληρωθή το ρηθέν υπό του ιδίου: "Θα μας πάρουν με τις πέτρες"

 
Μετά διαμαρτυριών η επίσκεψη Παπανδρέου στην Τρίπολη (άνεμος)
Με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας υποδέχτηκε το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, που επισκέπτεται την Τρίπολη προκειμένου να προεδρεύσει σύσκεψης κυβερνητικού κλιμακίου με την Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή Αρκαδίας.

Οι συγκεντρωθέντες διαμαρτυρήθηκαν για τα ανακοινωθέντα πακέτα οικονομικών μέτρων, το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο αλλά και τις αλλαγές που έρχονται στα εργασιακά.

Προς στιγμή απειλήθηκαν επεισόδια μεταξύ της αστυνομίας και των διαδηλωτών, με πολλούς να κάνουν λόγο για «αστυνομοκρατία» και να καταγγέλλουν προπηλακισμούς.

Άραγε θα δούμε κάνα πλάνο απ' αυτές τις διαμαρτυρίες ή όπως στη Λαμία και στο Ηρώδειο θα τα καταπιεί η μαύρη τρύπα των καναλιών;

ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ:  Η σύλληψη του προέδρου του εργατικού κέντρου μετά απο διαμαρτυρίες...

Σχόλιο: Ήγγικεν η ώρα για τον υιό του Ανδρέα; ... ίνα δοξασθή ... ίνα πληρωθή το ρηθέν υπό του ιδίου:

  "Θα μας πάρουν με τις πέτρες"  

Αν και το απεύχομαι ...  νομίζω ότι  η απάντηση θα είναι καταφατική.

Νάσος

==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.