Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Φεστιβάλ της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Εύβοια - 12/7/2010

ΣΧΕΤΙΚΟ: Έλεος εκεί στο «Θέμα», κάποιος με μυαλό δεν υπάρχει;

Από τις 8 έως τις 11 Ιουλίου 2010 πραγματοποιήθηκε στο οργανωμένο κάμπινγκ στην Αγια Άννα Εύβοιας το ετήσιο φεστιβάλ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ. (eviaportal)

Την Πέμπτη 8 Ιουλίου μίλησαν με θέμα το ρόλο της νέας γενιάς στην Αυτοδιοίκηση και οι αναπτυξιακές προοπτικές των νέων Καλλικράτειων Δήμων, ο Νομάρχης Πειραιά και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μίχας, ο Γραμματέας Νέας Γενιάς Γιάννος Λιβανός, ο Γραμματέας ΝΕΟΛΑΙΑΣ του ΠΑΣΟΚ Κώστας Πανταζής και ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΝΕΟΛΑΙΑΣ Εύβοιας Μπάμπης Καραβάς.

Ακολούθησε χαιρετισμός των Δημάρχων Κηρέως Πρόδρομου Ενωτιάδη, Νηλέως Γιάννη Περήφανου και Ελυμνίων Κώστα Μάρκου.
Έγινε διάλογος – κριτική και προτάσεις για τις προοπτικές ενδυνάμωσης των Τοπικών Συμβουλίων Νεολαίας.
Πολλές ενστάσεις υπήρξαν για τις προοπτικές των νέων της γενιάς των 500€ για τη συμμετοχή αλλά και για την εκλογή στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοέμβρη.
Γενικά η μέρα ήταν πλούσια σε δημιουργικό και γόνιμο διάλογο.


Την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010 παραβρέθηκε και μίλησε ο Βουλευτής Α΄ Αθήνας Κώστας Σκανδαλίδης με θέμα το Παλαιστινιακό. Ακολούθησε προβολή ντοκιμαντέρ.

Το Σάββατο 10 Ιουλίου μίλησαν η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου και ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Πανος Μπεγλίτη με θέμα η Ελλάδα του 2020.

Ακολούθησε γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος. Εκφράστηκαν όμως πολλές ανησυχίες και κριτική για τις επιλογές της Κυβέρνησης, κυρίως για τη δημιουργία της γενιάς των 500€. Το λόγο πήραν πολλοί σύντροφοι νεολαίοι και ζήτησαν τη δέσμευση της κυβέρνησης ότι τα μέτρα θα είναι προσωρινά.


Οι εκπρόσωποι της Κυβέρνησης είπαν ότι οι επιλογές ήταν μονόδρομος , όμως δήλωσαν την πίστη ότι θα βγούμε σύντομα από την κρίση.
Το τριήμερο πέρα από πολιτικές ομιλίες είχε αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Στο φεστιβάλ παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν οι βουλευτές της Εύβοιας Περλεπέ Κατερίνα και Συμεών Κεδίκογλου, το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μάχη Κολούτσου, ο Γραμματέας ΝΕ ΠΑΣΟΚ Εύβοιας Βαγγέλης Αυλωνίτης, τα μέλη της Ν.Ε Τάκης Καταραχιάς, Νίκος Μπαράκος, Τακης Λαφαζάνης ο Δήμαρχος Ιστιαίας Γιάννης Καπόλος ο Γραμματέας Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Κηρέως Κυριάκος Τάρλας και ο Γραμματέας Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Νηλέως Ανδρέας Χατζής.
Υ.Γ. Όσον αφορά το δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, σαν ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ Εύβοιας καταδικάζουμε τη γραμμή της διοίκησης της εφημερίδας.
Προτιμούμε η νεολαία να βρίσκεται σε αυτοχρηματοδοτούμενα κάμπινγκ πάρα σε κάμπινγκ χρηματοδοτούμενα από κόμματα, μίζες και μαύρες χορηγίες.
Προτιμούμε η νεολαία να είναι σε κάμπινγκ και να μιλάμε για θέματα όπως το παλαιστινιακό , η αυτοδιοίκηση και τα προβλήματα της γενιάς μας πάρα σε γιοτ και κότερα.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους νεολαίους από όλη την Ελλάδα που βρέθηκαν αυτές τις 3 μέρες στην Εύβοια και ευχόμαστε το φεστιβάλ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ να γίνει θεσμός.
==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.