Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Αναπάντητες Ερωτήσεις - Τοποθετήσεις (Δ.Σ.Α. Ημερίδα με θέμα: "Η Δανειακή Σύμβαση μεταξύ Ελλάδας - κρατών μελών Ευρωζώνης και η Εθνική μας Κυριαρχία")


114news on livestream.com. Broadcast Live Free


Σε μία σημαντική εκδήλωση του Δ.Σ.Α. για την εθνική κυριαρχία σε σχέση με την δανειακή σύμβαση Ελλάδας – κρατών μελών Ευρωζώνης, η καθηγήτρια κ. Μανδαράκα – Σεππαρντ και οι καθηγητές κ.κ. Μπέης, Χρυσόγονος, Μαριάς και Κασιμάτης, ανέπτυξαν τις θέσεις τους σχετικά με την πιο πάνω δανειακή σύμβαση. Το συμπέρασμα όλων ήταν πως πρόκειται για σαφή παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας, ήτοι του θεμελίου του Συντάγματος και δη και κατά τις τρεις μορφές της εξουσίας : Νομοθετική, Εκτελεστική και Δικαστική.
Η εκδήλωση έκλεισε με αρνητικές εικόνες που προκάλεσε η στάση του προέδρου του Δ.Σ.Α. να εμποδίσει τον διάλογο μεταξύ ακροατηρίου και εισηγητών και τις τοποθετήσεις προσώπων που παρακολουθούσαν την εκδήλωση.
Εκδηλώσεις τέτοιου επιπέδου δεν μπορούν να λήγουν με την απαξίωση του ακροατηρίου.
Νάσος  
.
Παρακολουθήστε όλη την εκδήλωση από την Ελεύθερη, Ανεξάρτητη, Δημοκρατική τηλεόραση:
-channel 114news- :

Δ.Σ.Α. Ημερίδα με θέμα: "Η Δανειακή Σύμβαση μεταξύ Ελλάδας - κρατών μελών Ευρωζώνης και η Εθνική μας Κυριαρχία"

Ομιλία Κώστα Χρυσόγονου

Ομιλία Νότη Μαριά

Ομιλία Γιώργου Κασιμάτη

Ομιλίες - Παρεμβάσεις - Δανειακή Σύμβαση

==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.