Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Το δούλεμα στον κοσμάκη αρχίζει να παίρνει πλέον ανησυχητικές διαστάσεις....

Εκτός από τα ταχυδακτυλουργικά , η κυβέρνηση φαίνεται να προβλέπει πως θα χυθεί αίμα... (ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ)


Αυτό που επιχειρεί η κυβέρνηση βάζοντας μπροστά σαν ταύρο εν υαλοπωλείο τον
Θ. Πάγκαλο, είναι παλιό κόλπο, κι έχει ξαναχρησιμοποιηθεί.
..

Το νόημα όμως... λίγοι το κατάλαβαν !!!

Δύο ημέρες προτού συζητηθεί στη Βουλή το πιο εξευτελιστικό νομοσχέδιο των τελευταίων ετών, το ασφαλιστικό, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αποφάσισε να εξαπολύσει για ακόμη μια φορά επίθεση κατά του ΚΚΕ προμηνύοντας εμμέσως πλην σαφώς (για τους πονηρούς) οτι η κυβέρνηση γνωρίζει και περιμένουν , οτι θα χυθεί και αίμα. Το ΚΚΕ βέβαια "το'πιασε το μπαλάκι" και απάντησε προκειμένου να διαχωρίσει τη θέση του.

Ψιλοαναμενόμενο δηλαδή απο τους πολιτικούς οτι θα υπάρξει κάποια στιγμή κοινωνική έκρηξη και φυσικό επόμενο είναι .... να χυθεί και αίμα !

Το δούλεμα στο λαουτζίκο πάει σύννεφο, όλοι φαίνεται να γνωρίζουν και να προφητεύουν,
κι απ΄την άλλη η κυβέρνηση παριστάνει πως όλα πάνε καλά η οικονομία ανακάμπτει και δεν θα δεν τρέχει τίποτα.

Άρχισαν όμως , απο τώρα τις "προφητείες"....


Όχι για να προλάβουν το κακό, αλλά για να αφήσουν υπονοούμενα απο τώρα , για το πού θα ρίξουν τις ευθύνες μετά !!!

Επαγγελματίες πολιτικάντηδες !!!!


Ο Πάγκαλος βέβαια παλιός προβοκάτορας και ειδικός στα μπερδέματα προς δημιουργία εντυπώσεων, έχει κάθε λόγο να παριστάνει τον προφήτη και να λέει μετά :

"Ορίστε, τα'λεγα εγώ , το ΚΚΕ φταίει που ξεσήκωσε τους Έλληνες και δεν δέχτηκαν τα μέτρα "σωτηρίας" που εφαρμόζει η σοσιαλιστική μας κυβέρνηση . Το ΚΚΕ φταίει που έγινε κοινωνική έκρηξη και αιματοκυλίστηκε η χώρα"

Τυχαίο είναι άραγε και το γεγονός ότι ο Πάγκαλος θυμήθηκε ξαφνικά τη δεδομένη στιγμή να ανοίξει το φάκελο με τις προσλήψεις στο δημόσιο μέσω των υπουργικών γραφείων;;

Δηλαδή οι Έλληνες δε γνωρίζουν ότι οι βουλευτές και υπουργοί διορίζουν κατά βούληση και όποιον θέλουν σε θέσεις στο δημόσιο και με ιδιαίτερα προκλητικούς μισθούς;

Παιδιά, ανίψια, αδερφές, εγγόνια και ότι μπορεί να φανταστεί κανείς, με ή χωρίς προσόντα πιάνουν δουλειά απλά και μόνο επειδή έχουν συγγενική σχέση με κάποιον πολιτικό.

Επομένως, προς τι η ξαφνική δήθεν ανακάλυψη του Πάγκαλου για τις ρουσφετολογικές προσλήψης συγγενών και γαλάζιων παιδιών εν μέσω προεκλογικής περιόδου στην ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε. ; Μα φυσικά, ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης.

Προκειμένου να ξεφύγει απο το θέμα των ημερών ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ανέλαβε να παίξει το παιχνίδι των εντυπώσεων στον κόσμο για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη σε μια προσπάθεια να προβάλει οτι το ΠΑΣΟΚ αλλάζει τη χώρα ανακαλύπτοντας κάθε τόσο τις βρωμιές της προηγούμενης κυβέρνησης.

Βέβαια η Νέα Δημοκρατία φαίνεται οτι τον περίμενε "στη στροφή" και του'σκασε την "αποκάλυψη" για την κορούλα του την αρχοντομεγαλομένη με το πτυχίο λυρικής που μοχθούσε για το μεροκάματο καθημερινά διορισμένη ώς υπάλληλος στο πολιτικό γραφείο του μπαμπά της... κι έτσι έγιναν και οι δύο καρνάβαλοι με τον πατροπαράδοτο τρόπο που κοντράρονται στην Ελλάδα τα δύο αποτυχημένα κόμματα εξουσίας.

Δηλαδή και τα δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας έχουν φυλαγμένα "ράμματα για τη γούνα" του ενός για το άλλο και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να τα βγάλουν στη φόρα.


Κατα τ'αλλα όλα εξεταστικές επιτροπές και όλο ψάχνουν να ρίξουν φώς για τη δικαιοσύνη !!!

Το δούλεμα στον κοσμάκη αρχίζει να παίρνει πλέον ανησυχητικές διαστάσεις....

 
==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.