Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

“O Μάκης με μισεί! Μόνο όταν με δει νεκρό θα πάψει να ασχολείται”, δήλωνε ο Σωκράτης Γκιόλιας την 12η Μαρτίου 2010

Απίστευτες οι δηλώσεις που έκανε ο Σ. Γκιόλιας για τον Μ. Τριανταφυλλόπουλο μέσα απο την εκπομπή του στο ραδιόφωνο. Σοκαριστό είναι αυτό που λέει πως ο Μάκης θα σταματήσει να ασχολείται μαζί του μόνο αν τον δει νεκρό.

(Ανανεωμένο) Γκιόλιας:”Φοβάμαι για την ζωή μου”! και “O Μάκης με μισεί! Μόνο όταν με δει νεκρό θα πάψει να ασχολείται”. “Δεν με νοιάζει. Τζάμπα ….μάρτυρα θα με κάνεις”. “Καλό ταξίδι” ήταν το μήνυμα από τον Τριανταφυλλόπουλο για την δολοφονία Σωκράτη Γκιόλια.

Αναδημοσιεύουμε από το zougla.gr, το κείμενο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, όταν τον είδε λοιπόν νεκρό…
Με δεκαεπτά σφαίρες (περίπου τόσοι κάλυκες βρέθηκαν δίπλα στο πτώμα του) κάποιοι έλυσαν τις διαφορές τους με τον Σωκράτη Γκιόλια, ακολουθώντας τον ανορθόδοξο δρόμο της επίλυσης των όποιων διαφορών τους με τον πρώην συνεργάτη μου.
Παιδί πολυμελούς οικογένειας, τον έφερε στο γραφείο μου πριν από 19 χρόνια ο προπονητής στίβου Σπήλιος Ζαχαρόπουλος.
«Είναι ξεχωριστό παιδί» μου είπε ο Σπήλιος, «σταμάτησε τον στίβο και εργάζεται στη λαϊκή μαζί με τη μητέρα του»…
Τον άφησε κι έφυγε. Έμεινε κοντά μου δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια, μέχρι που χώρισαν οι δρόμοι μας.
Δεν μπορώ και δεν χρειάζεται να πω σε κανέναν περισσότερα πράγματα για την τελευταία μας συνάντηση.
Ήταν τραυματική για όλους. Εμένα, τη σύζυγό μου, που ήταν παρούσα, και τους πολύ στενούς συνεργάτες μου που γνωρίζουν.
Έμελλε, όμως, να είναι η τελευταία και μία κουβέντα που την πήρε ο άνεμος έμελλε να επαληθευτεί με τον πιο άγριο τρόπο δύο χρόνια αργότερα.
Πικράθηκα, πήρα την απόφαση με βαθύ πόνο και με βαθύτερο τον αποχαιρετώ σήμερα.
Ο ξεχωριστός για μένα Σωκράτης, ο μοναχικός Σωκράτης, ο Σωκράτης της ηρεμίας και της φουρτούνας, ο δικός μου Σωκράτης πέρασε σε αντίπαλα στρατόπεδα, διαφορετικής φιλοσοφίας και πρακτικής. Χωρίς υπογραφή και πρόσωπο.
Το τελευταίο είναι το σημείο στο οποίο οφείλουν να σταθούν όσοι επιθυμούν να μάθουν την αλήθεια για ό,τι κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Σωκράτη.
Ακούγοντας τις γελοιότητες ορισμένων Μέσων και τις ανακρίβειες, με το Τμήμα… ανθρωποκτονιών να αναζητά τους δράστες, αντιλαμβάνομαι πόσο μακριά είναι νυχτωμένοι όλοι αυτοί, μέσα στη χειμερία νάρκη ή τη θερινή τους ραστώνη.
Πέρα από πικρίες και απογοητεύσεις, για όλους εμάς παραμένει ο δικός μας Σωκράτης, των δύσκολων καιρών. Με τις αγωνίες, τα προβλήματα, τις διώξεις, τα γέλια και τα κλάματα. Έτσι όπως είναι η ζωή, μία μικρή παρένθεση, με ακόμα πιο μικρά περιθώρια να επιστρέψεις, να συγχωρήσεις, να ξεπεράσεις και να διαγράψεις στενόχωρες καταστάσεις.
Κανένας από όσους σήμερα ολοφύρονται δεν θα θυμούνται μετά από λίγες ημέρες την εικόνα του.
Γιατί, εκτός από την οικογένειά του, εκείνοι που πραγματικά τον αγάπησαν και θα συνεχίσουν να υποφέρουν είναι λίγοι.
Σήμερα κάποιοι μας στέρησαν το δικαίωμα να ξαναβρεθούμε, να γελάσουμε ή να πικραθούμε, να διαφωνήσουμε και να εξηγηθούμε.
Καλό ταξίδι, δικέ μου.
Με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο, βρίσκει κανείς δημοσιεύματα όπως τα εξής (εμείς δεν υιοθετούμε το περιεχόμενο των δημοσιευμάτων)
Μέσα στο οποίο διαβάζουμε τα εξής:
Ο Σωκράτης Γκιόλιας απάντησε σε υψηλούς τόνους αρνούμενος οτι είναι πίσω από το troktiko και λέγοντας οτι φοβάται για την ζωή του. Κατήγγειλε μάλιστα οτι ο Μάκης απειλούσε να πυροβολήσει τον Θέμο Αναστασιάδη στη διάρκεια του σκανδάλου Ζαχόπουλου, αλλά και οτι οι εργαζόμενοι στο zougla.gr είναι ανασφάλιστοι.
Troktiko κατηγορεί Τριανταφυλλόπουλο για σκάνδαλο sex

Πριν 11 μήνες πήρες ένα πιστόλι να πας στο γραφείο στο «Πρώτο Θέμα» για να σκοτώσεις τον Θέμο ίδιος είπες σε μένα και στον δικηγόρο σου Γ.Αγιοστρατίτη. Είχες μαζί σου το όπλο. Προσπάθησα να σε σταματήσω και έβαλα κόσμο να πάρει να ενημερώσει τον Θέμο να μην πάει στο γραφείο.(Ούτε ο ίδιος το ξέρει ότι το έκανα και εσένα πάλι στο…απέκρυψα). Ο Θέμος πράγματι δεν ήταν στο γραφείο. Μην επιχειρήσεις να κάνεις το ίδιο με μένα. Άδικος κόπος. Δεν με νοιάζει. Τζάμπα ….μάρτυρα θα με κάνεις. […] ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΛΙΑΣ

Zougla.gr – TV ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ
@ Η παρέα του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ άρχισε τα γνωστά παιχνίδια «εξυπηρετήσεων» με το καλημέρα της νέας κυβέρνησης…
@ Επίθεση με καρότο και μαστίγιο στην υπουργό περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη –για λογαριασμό αλλότριων συμφερόντων- διότι δεν συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις…
@ Την ίδια στιγμή που το υπόδικο για κακουργηματικές πράξεις στέλεχος της εφημερίδας, γνωστό ανά το πανελλήνιο με το ψευδώνυμο κομιστής, ξεπλένει τον υπόδικο για σωρεία κακουργημάτων συνέταιρό του στο radio ΘΕΜΑ, Δημήτρη Κοντομηνά, εμφανίζοντάς τον με προκάτ δημοσίευμα ως mister village, επιτίθεται έξυπνα κατά της υπουργού…
@ Σε μία σελίδα την χαϊδεύει, ενώ σε άλλη της υπενθυμίζει ότι προσελήφθη στο δημόσιο κατά τρόπο ηθικά ασυμβίβαστο!..
@ Κλασσική μέθοδος πολιτικού εκβιασμού, στα πρότυπα των παλαιών καλών εποχών των νταβατζήδων…
@ Με την ίδια ανήθικη λογική, επιτίθεται και εναντίον του ηθοποιού Σπύρου Παπαδόπουλου, εμφανίζοντας περίπου ως κλοπή την αμοιβή του από τη ΝΕΤ, για μία κατά γενική ομολογία επιτυχημένη εκπομπή…
@ Στην περίπτωση αυτή το ζητούμενο δεν είναι το περιβάλλον, αλλά ο Πάριος, τον οποίον ο ηθοποιός φιλοξένησε στην εκπομπή του, ταυτόχρονα με προσφορά του καινούργιου του CD από την REAL NEWS…
@ Με λίγα λόγια, επειδή δεν άντεξαν την κυκλοφοριακή πίεση μίας έξυπνης ιδέας και την απώλεια της πρώτης θέσης από τα 200.000 φύλλα την έπεσαν αγρίως στον Παπαδόπουλο!..
@ Σημειωτέον ότι ο χορός άρχισε από το blog troktiko, που εδώ και αρκετό διάστημα έχει τεθεί στην υπηρεσία της γλοιώδους συντροφιάς του κομιστή και του δημοσιογραφικά ερμαφρόδιτου-αγράμματου ιπποκόμου του, κ. Σωκράτη Γκιόλια…
@ Αυτά τα ολίγα για την γεωγραφία του χώρου, με την ελπίδα ότι ο Γιώργος Μπόμπολας, θα βάλει τέλος σε τέτοιου είδους αλήτικες συμπεριφορές…
Τροκτικό:” Από σήμερα θα κάνουμε τα media σας μπ…., αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιοκάφροι”

Μας πιάσατε στο στόμα σας και σας ξετινάξουμε. Όλους μαζί. Τα παιχνίδια σας θα αποκαλυφθούν και θα κάνουμε άνω κάτω τις ιδιοκτησίες σας. Δεν είναι προκήρυξη είναι μια πραγματικότητα. Από σήμερα θα διαβάσετε πράγματα και θαύματα για αλήτες ,ρουφιάνους και δημοσιοκάφρους. Κάποιοι που ασχολείστε με το επάγγελμα είστε εν δυνάμει ρουφιάνοι και κάφροι. ΤΕΛΟΣ.
Αφεντικά σας είναι οι Καγιέν και τα πούρα. Η χλιδή των γάμων σας και το προσκύνημα στους επιχειρηματίες. Επειδή δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι και βεβαίως επειδή έχουμε κατασυκοφαντηθεί ξεκινάμε εμείς το γαιτανάκι της επίθεσης. Ακόμα και blog είναι στις υπηρεσίες του τύπου και θα παρατηρήσετε ότι διαφημίζουν τον Νίκο Χατζηνικολάου και την παρέα του. Ακόμα και οι υβριστές του, έγιναν φίλοι του και τον διαφημίζουν. Καλά κάνουν αλλά εμείς δεν θα παίξουμε το παιχνιδάκι τους.
Προκαλούμε να μας στείλετε στοιχεία για όποιον επιχειρηματία , εκδότη και εφοπλιστή mediaρχη έχετε στην διάθεση σας. Αυτό το λέμε στον ΕΚΒΙΑΣΤΗ Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και τον φίλο του Νίκο Χατζηνικολάου που είναι ο σπόνσορας και ο επίσημος διαφημιστής του συκοφάντη. Θα μάθετε τον ρόλο του Παναγιωτόπουλου στο mega στην προσπάθεια του να στηρίξει τον Νίκο Χατζηνικολάου, τις απειλές του ALTER και του διευθυντή του όταν δημοσιογράφος αποφάσισε να φύγει από το κανάλι του, τις καταδίκες εκδοτών και mediaρχών στον ΑΝΤ1 και το ALTER. Εκεί όπου εργάζονται οι συκοφάντες και οι σπόνσορες τους αλλά και οι ορντινάτσες τους. Ποιοι δεν πληρώνουν ΙΚΑ , εισφορές και τα λοιπά όμορφα.
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ.
Αυτο ναι, λέγεται …τρομοκρατική επίθεση στα media. Γουστάρουμε να βάλουμε για όλους. Κοπιάστε και σας περιμένουμε.”

==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.