Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Παραίτηση Σιούτη: Power Game μεταξύ Παμπούκη-Ραγκούση

Γράφει το Ζιζάνιο

Χαμός στην κυβέρνηση με αφορμή την κυρία Σιούτη.

Ο Γ. Ραγκούσης διαρρέει όξος και χολή εναντίον του Χ. Παμπούκη με αφορμή το θέμα Γ. Σιούτη.
Όπως είναι γνωστό τις πρώτες ημέρες της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ προέκυψε πρόβλημα με τον ορισμό της Γ. Σιούτη ως επικεφαλής του νομικού γραφείου του Πρωθυπουργού. Τότε είχαν δει το φώς της δημοσιότητας στοιχεία σχετικά με την επαγγελματική δραστηριότητα της Γ. Σιούτη και στις ημέρες της Νέας Δημοκρατίας και την εμπλοκή της στις δραστηριότητες της Siemens.

Τότε την Γ. Σιούτη είχε στηρίξει ο Χ. Παμπούκης αλλά δεν θυμόμαστε τον Γ. Ραγκούση να έχει διαφωνήσει ούτε δημόσια είτε στα αρμόδια κομματικά όργανα.

Μάλλον όψιμο το ενδιαφέρον σύντροφε Γιάννη για την ιδεολογικά καθαρότητα. Για να μην θυμηθούμε τα δικά σου με τον θανόντα Συνταγματολόγο Δ. Τσάτσο που το ΠΑΣΟΚ όταν ήσουν εσύ Γραμματέας σε πρόσφατες περιόδους εσωκομματικής έντασης κατηγορούσες με διαρροές για συνομιλητή της Χούντας.

Όσο για εσένα Χάρη, καλώς ήρθες στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.