Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Κυβέρνηση Παπακωνσταντίνου-Νταλάρα (το γένος Ραγκούση) Νο. 5

Γράφει ο Σπίθας

Συνεδριάζει αύριο το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Θέμα της συνεδρίασης η εκλογή νέου γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου. Μοναδικός υποψήφιος, μέχρι αυτήν την στιγμή, ο Βουλευτής Μ. Καρχιμάκης.
Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ, που μέχρι αυτήν την στιγμή έχει ανακοινωθεί ψηφοφορία για την εκλογή γραμματέα χωρίς να έχει ανακοινωθεί ψηφοφορία για την εκλογή μελών του ανώτατου καθοδηγητικού οργάνου (θυμίζουμε ότι δύο μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου οι κ.κ Κουτσούκος και Κουσελάς, έγιναν μέλη της κυβέρνησης στον πρόσφατο ανασχηματισμό και αυτόματα δεν μπορεί βάσει του ασυμβίβαστου να είναι και μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου).
Θα σχολιάσει κάποιος καλόπιστος «τι ενδιαφέρει τους έλληνες ποιος θα βγει γραμματέας στο ΠΑΣΟΚ και αν θα εκλεγούν νέα μέλη στο Εθνικό Συμβούλιο».
Η απάντηση είναι απλή: «δεν τους ενδιαφέρει».
Ενδιαφέρει όμως όλους μας το γεγονός ότι η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου θα γίνει με απουσία του Προέδρου του (που σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα θα βρίσκεται στο εξωτερικό). Ο Πρωθυπουργός μετά την εκχώρηση της πρωθυπουργικής εξουσίας στην Τροϊκά-Γ. Παπακωνσταντίνου, αλλά και πρόσφατα και στον Ι. Ραγκούση, μεθοδεύει και σηματοδοτεί και την αποχώρηση του από την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.