Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Παναγιώτης Γεννηματάς: Η Ελλάδα έχει ήδη πτωχεύσει από τον Μάρτιο

Μιλώντας στο newstime.gr  (10-6-2010) o Παναγιώτης Γεννηματάς, επίτιμος αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, είχε δηλώσει τότε, ότι η Ελλάδα έχει ήδη πτωχεύσει από τον Μάρτιο, ενώ παράλληλα εκτιμούσε, ότι η μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή για την χώρα ήταν η διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων...

Ο Γιώργος Καισάριος, Χρηματοοικονομικός αναλυτής, βασικός αρθρογράφος του συγκεκριμένου ιστοχώρου ασχολήθηκε πολύ με το θέμα της πτώχευσης. (σχετικά εδώ)
.
Στις 13-6-2010 διαβάζουμε στο ΒΗΜΑ: "Έρχονται διώξεις στα «παπαγαλάκια»"

Στη συνέχεια (12-7-2010) διαβάζουμε: " Αντίο, 14 μήνες μετά.
Το Μάη του 2009, μία ομάδα δημοσιογράφων ξεκινήσαμε το newstime.gr. 14 μήνες μετά, αναστέλλουμε τη λειτουργία του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς τους αναγνώστες μας για τη στήριξη σας. Τι πετύχαμε ως τώρα. Γιατί ο Χρόνης λέει αντίο..."

Τυχαίο;

Τι είχε γράψει λοιπόν;



Και επίσης και άλλα σχετικά άρθρα, τα οποία σήμερα το βράδυ, ο Παναγιώτης Γεννηματάς φιλοξενούμενος στο νέο κανάλι kontra channel, μας επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά τους ισχυρισμούς του, ότι η Ελλάδα έχει πτωχεύσει και μάλιστα με επίταση προσδιόρισε ότι  αυτό ως προϊούσα κατάσταση καταλήγει χρονικά τον Μάρτιο του 2010.

Δείτε το σχετικό video:


Εάν αυτοί οι ισχυρισμοί επαληθευτούν, τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Διότι εάν ο ελληνικός λαός έχει πέσει στην παγίδα πολιτικών απατεώνων, τότε  από τα πολύ σοβαρά οδηγούμαστε στα εγκληματικά τραγικά.

Επειδή αυτά τα τα καταγγελτικά στοιχεία είναι όντως πολύ σοβαρά και η αξιολόγησή τους, αν και μπορεί να θεωρούνται ως  αυτονόητα και ευκόλως εννοούμενα, χρειάζεται να εντρυφήσουμε στα πολύ βαθιά σε πάρα πολλές εξειδικευμένες οικονομικές γνώσεις... Εκτός από την παρουσίαση των παραπάνω στοιχείων, που έχουμε υποχρέωση ως κοινωνοί να ΜΗΝ τα αφήσουμε στην αφάνεια (να τα αποκρύψουμε), θεωρήσαμε ότι έστω και η απλή  ασχολίαστη δημοσιοποίησή τους,  είναι ηθική υποχρέωσή μας  να τα αναρτήσουμε, με σκοπό όχι μόνο να ενημερώσουμε αλλά και να ευαισθητοποιήσουμε τους φίλους αναγνώστες μας. 

Εμείς από την μεριά μας  θα παρακολουθούμε αυτό το θέμα και θα  περιμένουμε τις επίσημες αντιδράσεις ή διαψεύσεις...  και οπωσδήποτε,  "εν καιρώ",  να πληροφορηθούμε από τους "γνωρίζοντες" - επαΐωντες - το τι μέλει γενέσθαι...

Νάσος

ΣΧΕΤΙΚΑ: 

Ο ευρωπαϊκός μηχανισμός στήριξης έγινε για τη διάσωση των τραπεζών και των πλούσιων Ελλήνων
  Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα: - der Spiegel
We’re Not Greece - By PAUL KRUGMAN

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.