Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Η τελευταία ευκαιρία για το "όχι στο τζόγο"...

από Press-GR
  
Το άνοιγμα της αγοράς τυχερών παιχνιδιών, η νομιμοποίηση του παράνομου ιντερνετικού τζόγου και η σπορά δεκάδων χιλιάδων τυχερών ηλεκτρονικών παιχνιδιών αποτελούν δυστυχώς πια τη νέα πραγματικότητα που έρχεται να επιβαρύνει την ήδη δυσμενή οικονομική κατάσταση στη χώρα μας. Έτσι η κυβέρνηση προσπαθεί τώρα να προχωρήσει στην ψήφιση του περιβόητου νομοσχεδίου αφού πρώτα μας πείσει ότι με «διαφανείς» και «δημοκρατικές» διαδικασίες πήρε τη σύμφωνη γνώμη του ελληνικού λαού. 

Αύριο λοιπόν, Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010, η κυβέρνηση με ανακοίνωση του Υπ. Oικονομικών (www.minfin.gr/portal/el/resource/contentObject/id/8550dc25-2f23-4d9c-9af7-a6b82b5fe493) διοργανώνει ημερίδα στην οποία θα παρουσιαστούν οι βασικές πτυχές του πλαισίου πολιτικής της κυβέρνησης και τα αποτελέσματα διαβούλευσης. Επειδή είναι σαφές ότι τα αποτελέσματα δεν θα ανακοινωθούν έτσι όπως πραγματικά είναι και ότι εντελώς κατά τύχη θα παραλείψουν να αναφέρουν τη δυσαρέσκεια των πολιτών και την εναντίωση της συντριπτικής πλειοψηφίας τους προς το νομοσχέδιο ρύθμισης της αγοράς τυχερών παιχνιδιών, είναι η τελευταία ευκαιρία μας να αντιδράσουμε. 

Όλοι εμείς που προσπαθούμε, χωρίς να έχουμε τα πολιτικά ή οικονομικά μέσα, να  ... προστατέψουμε ότι έχει απομείνει από τα συντρίμμια της ελληνικής κοινωνίας στην οποία ζούμε και το μέλλον των παιδιών μας, με το μόνο όπλο που διαθέτουμε, τη δύναμη του λόγου και της ελεύθερης έκφρασης, πρέπει να είμαστε εκεί, να δώσουμε το παρόν, να δείξουμε ότι πρέπει να συμμετέχουμε κι εμείς και να τους αναγκάσουμε να μας ακούσουν πριν να είναι πολύ αργά. 

Γιατί η ημερίδα - ή αλλιώς επίσημη συνάντηση - μεταξύ των ενδιαφερόμενων και εμπλεκόμενων στην αγορά τυχερών παιχνιδιών Υπουργών, Γενικών Γραμματέων, Προέδρων εταιριών, κατασκευαστών ηλεκτρονικών παιχνιδιών, ιδιοκτητών καζίνο κλπ, κάθε άλλο παρά το συμφέρον του λαού αφορά. 

Ας δούμε λοιπόν τι έχουν να πουν μέχρι τις 21:15 (σύμφωνα με το πρόγραμμα, ώρα έναρξης της ανοιχτής συζήτησης) και ας είμαστε εκεί να έχουμε τον τελευταίο λόγο. Το νομοσχέδιο αυτό μας αφορά όλους και θα είναι ζημιογόνο για όλους μας. ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
Νίκος Δ.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.