Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Αφού απηύδησα περιμένοντας όλες τις ομάδες κατά του μνημονίου στις οποίες συμμετέχω να οργανώσουν κάποια κίνηση, αποφάσισα να κινηθώ μόνη μου. Έφτιαξα δύο πολύ ωραίες καταγγελίες και πήγα σήμερα και τις κατέθεσα στην Εισαγγελία Πειραιά (συνημμένο 1, αρ. πρωτ. 11792/18-10-2010 & 2 -σελίδες 2-, αρ. πρωτ. 11791/18-10-2010).

Για το τι διημείφθη μεταξύ εμού και της Εισαγγελέως βλ. συνημμένο 3 (αρ. πρωτ. 11810/18-10-2010).

Όσον αφορά στο αποτέλεσμα, τι μπορεί να συμβεί: 1ον να βγουν άκυρες οι καταγγελίες μου. Που σε αυτήν την περίπτωση είναι υποχρεωμένοι να καταδείξουν τους λόγους που κρίνονται άκυρες. Οπότε θα ξέρω πώς να τις ξαναφτιάξω ΣΩΣΤΕΣ!! Και 2ον να είναι έγκυρες ……... (χωρίς σχόλια)

Θα ενημερώσω για το πόρισμα, το οποίο δεν νομίζω να αργήσει να βγει. Έμαθα από τον ευγενέστατο κ. Γιάννη στο πρωτόκολλο, ότι και τα 3 έγγραφά μου παρεδόθησαν, βρίσκονται ήδη στα χέρια της Προϊσταμένης Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά.
Στεφανία Λυγερού 
Προς: Εισαγγελία Πειραιά
Πειραιάς 18/10/2010
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Σύμφωνα με το Ελληνικό Σύνταγμα, το Πολίτευμα της Ελλάδας είναι Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, πολίτες νοούνται ΌΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, δεν εξαιρούνται οι πολιτικοί και οι ιερείς.

ΕΠΕΙΔΗ
Οι Έλληνες πολιτικοί και οι Έλληνες ιερείς είναι οι μόνοι Έλληνες πολίτες που δεν έχουν συμμορφωθεί με τους νέους κανονισμούς και τα νέα μέτρα που έχουν παρθεί με σκοπό την ανάκαμψη της χώρας.

Ως ελληνίδα πολίτης, έχοντας έννομο δικαίωμα,

ΖΗΤΩ
Την παρέμβαση της Εισαγγελίας ώστε να υποχρεωθούν ΟΛΟΙ οι Έλληνες πολιτικοί και οι ιερείς να συμμορφωθούν με τους νόμους του Συντάγματος της Ελλάδας και τα νέα μέτρα.

Πιο συγκεκριμένα:
1. Να βρεθούν και να δικαστούν όσοι πολιτικοί και ιερείς πληρώθηκαν, έκλεψαν ή έκαναν πράξεις για προσωπικό όφελος και όχι για το καλό της χώρας.
2. Να βρεθούν και να δικαστούν όσοι πολιτικοί συμμετείχαν στην απόφαση του Προέδρου της Τράπεζας της Ελλάδος, για την εντολή που έδωσε για το Τ + 10. Όλοι όσοι συμμετείχαν, πέραν της ποινής που θα τους επιβληθεί, να υποχρεωθούν να πληρώσουν ολόκληρο το ποσό με το οποίο ζημιώθηκε η χώρα.
3. Οι πολιτικοί και οι ιερείς να υπόκεινται στα ίδια μέτρα φορολόγησης με τον κάθε Έλληνα πολίτη. Να ελεγχθούν οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί ΚΑΙ του εξωτερικού.
4. Να ελεγχθεί και να φορολογηθεί η περιουσία της Εκκλησίας της Ελλάδος κατά τον ίδιο τρόπο με τον οποίο ελέγχεται και φορολογείται η περιουσία του κάθε Έλληνα πολίτη.
5. Να κοπούν τα επιδόματα και να μειωθούν οι μισθοί τους. Οι μειώσεις των μισθών να είναι ανάλογες με αυτές που υπέστησαν οι υπόλοιποι Έλληνες πολίτες. Να εξισωθούν εξορθολογιστικά.
6. Τα συντάξιμα έτη των πολιτικών να εξισωθούν με αυτά των πολιτών, καθώς επίσης και το ποσό που λαμβάνουν ως σύνταξη να εξισωθεί εξορθολογιστικά με των υπολοίπων πολιτών της χώρας.
7. Όλοι οι νόμοι του Συντάγματος, οι ήδη υπάρχοντες αλλά και όσοι νέοι (και τροποποιήσεις επί των υπαρχόντων), να ισχύουν ΚΑΙ για τους πολιτικούς ΚΑΙ για τους ιερείς, όπως ισχύουν για όλους τους υπόλοιπους πολίτες της χώρας. Να αρθεί το απυρόβλητο (η παραγραφή των αδικημάτων).

Αν οι Έλληνες πολιτικοί και οι Έλληνες ιερείς δεν συμμορφωθούν με τα ανωτέρω, να έχει το δικαίωμα και ο κάθε Έλληνας πολίτης να επιλέξει αν θα συμμετάσχει ή όχι στην ανάκαμψη της χώρας, υπακούοντας ή μη στους νέους κανονισμούς και στα νέα μέτρα που λαμβάνονται από την Πολιτεία.

Ή/ΚΑΙ

Ο πολίτης να δηλώσει ως επάγγελμα «Πολιτικός» ή «Ιερέας» για να εξαιρεθεί των μέτρων, των κανονισμών και εν γένει των νόμων του Ελληνικού Συντάγματος.

Η καταγγέλλουσα
Στεφανία Λυγερού του Ιωάννη
 ------------------------------------------------------------------------------
Προς: Εισαγγελία Πειραιά
Πειραιάς 18/10/2010
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Σύμφωνα με το Ελληνικό Σύνταγμα, όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον Ελληνικό λαό και υπάρχουν και ασκούνται υπέρ του Ελληνικού λαού.

ΕΠΕΙΔΗ
- Ο Ελληνικός λαός έδωσε εντολή στην τωρινή κυβέρνηση να πράξει όσα είχε εξαγγείλει, πριν της δοθεί η ψήφος του,
- Η Ελληνική κυβέρνηση ενεργεί, πράττει με τρόπο εκ διαμέτρου αντίθετο με αυτόν που την εξουσιοδότησε ο λαός,
- Η Ελληνική κυβέρνηση, ενώ αθέτησε τις προεκλογικές εξαγγελίες της, δεν έκανε δημοψήφισμα, ως όφειλε,

Ως ελληνίδα πολίτης, έχοντας έννομο δικαίωμα,

ΖΗΤΩ
Την παρέμβαση της Εισαγγελίας
- Ώστε να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η κυβερνητική εξουσία, βάσει του μη αναθεωρήσιμου άρθρου 1 του Ελληνικού Συντάγματος με τις παραγράφους 1, 2 και 3, που ορίζει ότι το πολίτευμα τις Ελλάδας είναι η Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Ελληνικό λαό και υπάρχουν και ασκούνται υπέρ του Ελληνικού λαού,
- Ώστε να υποχρεωθεί η Ελληνική κυβέρνηση στην παύση όλων των ενεργειών μέχρι να της δοθεί εκ νέου εντολή, κάνοντας δημοκρατικό δημοψήφισμα*.

Η καταγγέλλουσα
Στεφανία Λυγερού του Ιωάννη
------------------------------------------------------------------------------
Προς: Εισαγγελία Πειραιά
Υπ’ όψιν: κας Προϊσταμένης Εισαγγελίας

Θέμα: Η εν υπηρεσία Εισαγγελέας, ως αρμόδια, δεν έπραξε τα δέοντα ως όφειλε


Πειραιάς 18/10/2010


ΕΝΣΤΑΣΗ / ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ


Αξιότιμη κα Προϊσταμένη Εισαγγελίας,
Σήμερα, Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010, ήρθα στην Εισαγγελία Πειραιά να επιδώσω 2 (δύο)καταγγελίες μου.
Η εν υπηρεσία Εισαγγελέας, κα Νικολούδη, με ρώτησε τι αφορούν. Της απάντησα ότι είναι σχετικές με τα νέα μέτρα. Αμέσως με διέταξε να πάρω τα χαρτιά από το γραφείο της, να κάνω ένα βήμα πίσω και κάλεσε τον αστυνομικό της αίθουσας να εισέλθει στο χώρο!!
Ενώπιών του, με ενημέρωσε ότι δεν είναι αρμόδια να τις παραλάβει. Την ρώτησα ποιος είναι ο αρμόδιος και μου είπε η κυβέρνηση. Αφού σ’ αυτούς αναφέρομαι να πάω εκεί να τις επιδώσω. Την ενημέρωσα ότι επιθυμώ να αντιταχθώ δια της νομίμου οδού. Και μου είπε να κάνω μήνυση.
Από μόνη μου πήγα στο πρωτόκολλο για να τις επιδώσω, όπου εκεί άμεσα επιλήφθηκε ο υπεύθυνος, έλαβε χωρίς καμία έκπληξη τις καταγγελίες μου, και τις πρωτοκόλλησε προς επίδοση. Τον ρώτησα γιατί δεν τις παρέλαβε η Εισαγγελέας. Μου απάντησε ότι δεν είναι η αρμόδια, αρμόδια είναι η Προϊσταμένη Εισαγγελίας. Τον ρώτησα γιατί δεν με παρέπεμψε στην Προϊσταμένη για να με εξυπηρετήσει, ως όφειλε. Δεν ήξερε τι να μου απαντήσει.

ΕΠΕΙΔΗ
Η εν υπηρεσία Εισαγγελέας κα Νικολούδη, ως δημόσιος λειτουργός, εξουσιοδοτημένη να εξυπηρετεί τον πολίτη,
- με αντιμετώπισε ως επικίνδυνο/κακοποιό στοιχείο, με αποτέλεσμα να με τρομοκρατήσει και να με προσβάλει,
- δεν με εξυπηρέτησε ως όφειλε κατατοπίζοντας με για τις ενέργειες τις οποίες πρέπει να κάνω για να επιδώσω τις καταγγελίες μου,

ΖΗΤΩ
Να τιμωρηθεί παραδειγματικά για να μην επαναληφθεί η ίδια συμπεριφορά στο μέλλον.

Στεφανία Λυγερού του Ιωάννη

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.