Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Ποιο όνομα σημερινού Πρωθυπουργού της Ελλάδας μας δίνει η μετάφραση της translate google; (εάν ισχύει, τότε πρέπει να αναρωτηθούμε για πολλά...)

希腊是中国“钱进巴尔干”的桥头堡。巴尔干地区除了资源之外,被认为有不少的开发空间。 <<click
.
Γράφει ο Προβοκάτορας

 Με την ευκαιρία της επίσκεψης του Κινέζου πρωθυπουργού στην Ελλάδα επισκεφτήκαμε κάποιες σχετικές σελίδες στα κινέζικα. Όπως και την σελίδα της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας της Ελλάδας στην καταχώρηση:

Εκδηλώσεις Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας Πεκίνου για το 2010

Διαβάστε με προσοχή τα παρακάτω από κινέζικα site (με την επιφύλαξη να είναι λάθος η μετάφραση της translate.google.)

 

Σχετικό1 :
Μετάφραση google: "Έλληνας πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου την παραμονή της επίσκεψης Wen Jiabao στην κινεζική επίσημα μέσα μαζικής ενημέρωσης Κινεζικό Πρακτορείο Ειδήσεων (Xinhua) είπε ότι η Ελλάδα είναι υπεύθυνη για τους πιστωτές, δεν θα δανείζεται χρήματα χωρίς το επιστρέψει.

και Σχετικό2:
Μετάφραση google: "Η πρόσκληση του πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου στην Ελλάδα, ο πρωθυπουργός Wen Jiabao θα είναι 2 με 4 επίσημη επίσκεψη Οκτώβριο στην Ελλάδα"

Τα συμπεράσματα δικά σας. Εάν όντως η μετάφραση είναι σωστή, τότε προκύπτουν κάποια ερωτήματα προς τους κυβερνητικούς παράγοντες που επισκέφτηκαν την Κίνα, την πρεσβεία, αλλά και την ίδια Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας της κυβέρνησης!!!

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.