Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

«Σύντροφοι» καλώς ήρθατε στον Χειμώνα του Στάλινγκραντ!...

Γράφει ο Δευκαλίων

Οι περισσότεροι γνωρίζουν τα γεγονότα της ιστορικής μάχης του Στάλινγκραντ. Ήταν τότε που οι ναζιστικές στρατιές υποτιμώντας την πείσμονα αντίσταση του Κόκκινου Στρατού και τον επικείμενο Ρώσικο Χειμώνα προχώρησαν προς την πόλη του Στάλινγκραντ την οποία επιχείρησαν να καταλάβουν. Η ηρωική αντίσταση του Κόκκινου Στρατού, που καθυστέρησε την προέλαση των Ναζί με αποτέλεσμα να μην προλάβουν να καταλάβουν ολόκληρη την πόλη του Στάλινγκραντ πριν την έλευση του Ρώσικου Χειμώνα, σε συνδυασμό με την μεγαλοφυή κυκλωτική κίνηση του Κόκκινου Στρατού παγίδεψε τους Ναζί στα περίχωρα της πόλης του  Στάλινγκραντ πεινασμένους, κακοντυμένους. Η ταπεινωτική παράδοση μετά από 3 μηνών πολιορκία στην διάρκεια ενός από τους πιο σκληρούς Ρώσικους Χειμώνες ήταν η μοναδική διέξοδος για τους Ναζί. Ήταν η αρχή του τέλους για τους Ναζί.
Ο Γιώργος Παπανδρέου και η υπό αυτόν ηγετική ομάδα, έπαιξαν τα ρέστα τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Εκβίασαν το εκλογικό σώμα και πέτυχαν να περιορίσουν την έκταση της ήττας τους, αφού ο Γιάννης Σγουρός πετυχαίνει όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις να περάσει στον Β’ Γύρο των Αυτοδιοικητικών εκλογών.
Όμως η αλήθεια είναι αυτή που δείχνουν τα πανελλήνια ποσοστά. ...
Η μνημονιακή συμμαχία (Γιώργος Παπανδρέου-Γιώργος Καρατζαφέρης και Ντόρα Μπακογιάννη), έχει μέγιστο πανελλήνιο ποσοστό περίπου 40-41%, ενώ οι πατριωτικές δυνάμεις της Δεξιάς του Κέντρου και της Αριστεράς, παίρνουν συντριπτική πλειοψηφία σε όλη την Ελλάδα.
Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο χειμώνα στον οποίο ο Γιώργος Παπανδρέου και η υπό αυτόν ηγετική ομάδα θα υποχρεωθούν να αποκαλύψουν την ουσία και το πραγματικό περιεχόμενο της πολιτικής τους.
«Σύντροφοι» εκλογές δεν θα κάνετε όπως πολύ έγκαιρα είχε προβλέψει ο Δευκαλίων στις 3 Νοεμβρίου
«Σύντροφοι» καλώς ήρθατε στον Χειμώνα του Στάλινγκραντ!
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.