Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Ε, όχι και μαθήματα ηθικής πολιτικής συμπεριφοράς από τον κ. Δρούτσα!!!

Θέλησε να κάνει και ο κ.Δημήτρης Δρούτσας μαθήματα ηθικής πολιτικής συμπεριφοράς στον Βαγγέλη Παπαχρήστο. Ποιος; Αυτός που παρίστανε τον καθηγητή! 

Εμφανίστηκε στην πολιτική ως καθηγητής πανεπιστημίου της Αυστρίας, όπως έγραφε το βιογραφικό του στο ΠΑΣΟΚ.Αργότερα στο βιογραφικό του στο ΥΠΕΞ εμφανίστηκε ως «βοηθός καθηγητής».
Το πανεπιστήμιο του, όμως, τον εμφανίζει ως απόφοιτο, χωρίς καμία ιδιότητα καθηγητή.
Έχει υπάρξει senior assistant στο ερευνητικό κέντρο του Πανεπιστημίου της Βιέννης, αλλά αυτό δεν συνιστά καθηγητική βαθμίδα. Δεν θα μπορούσε άλλωστε, καθώς δεν...διαθέτει διδακτορικό!!!
Ο δοτός και ντροπή του υπουργείου!
Ο άνθρωπος που ο Τάσος Παπαδόπουλος θεωρούσε πως δεν έχει εθνική συνείδηση!
Ο άνθρωπος που ήταν σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου στο υπουργείο εξωτερικών και για αρκετά χρόνια δεν είχε καν ελληνική υπηκοότητα!
Ο άνθρωπος που παριστάνει τον φίλο της Κύπρου «όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια» και ακόμα δεν μας έχει πει με ποια ακριβώς αποστολή είχε στείλει η χούντα τον πατέρα του στην Κύπρο, στο γραφείο τύπου της ελληνικής πρεσβείας που προετοίμαζε το πραξικόπημα! Λίγο πιο σεμνά και ταπεινά, καλό θα έκανε κ. Δρούτσα.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.