Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Κυβέρνηση Ραγκούση…

Γράφει το Ζιζάνιο
  
Τελικά, με την απεργία της Ε.Σ.Η.Ε.Α και το τύπωμα όλων των Σαββατοκυριακάτικων φύλλων την Παρασκευή, προλάβαμε νε πάρουμε την πρωτιά και να δημοσιεύσουμε πρώτοι το no-paper.
Έχουμε και λέμε.
Γιάννη-Γιάννη-Γιάννη, δυστυχώς θα σε στεναχωρήσουμε γιατί το παιδί σου ο Γιώργος (ένας είναι ο Γιώργος), δεν τις κάνει καλά τις δουλειές.
Έχουμε και λέμε.
Είπε ο ΓΑΠ από το Βήμα της Βουλής, ότι τα Γραφεία Εξωτερικού της Γ.Γ Επικοινωνίας θα κλείσουν.
Τι έκανε λοιπόν ο Γιώργος; (ένας είναι ο Γιώργος)
Τα έχει κρατήσει έως τώρα ανοικτά και το χειρότερο, είτε εν αγνοία σου, είτε με την σύμφωνη γνώμη σου και ότι λέω και γράφω, δυστυχώς, πρέπει να έγιναν.
Δεν άφησε ρουσφέτι για ρουσφέτι που να μην το κάνει!
Και όταν λέμε ρουσφέτι, εννοούμε πολλαπλή και ταυτόχρονη παρέμβαση από 2-3 υπουργικά γραφεία και το Μητσοτακαιϊκό. Και κυριολεκτούμε όταν λέμε για πρωτοκλασάτες παρεμβάσεις. Βουλευτές και Κομματικά Στελέχη δεν λαμβάνονταν υπ’ όψιν. Δηλαδή το αίτημα του Κουτρουμάνη πέρναγε, ενώ του Απόστολου του Κακλαμάνη πήγαινε στον κάλαθο των αχρήστων.
Έτσι, για να γελάσουμε, εάν δεν ξέρεις ζήτησε να μάθεις και αν ξέρεις πληροφόρησε μας άμεσα για τα πρακτικά του υπηρεσιακού συμβουλίου π.χ. για το Παρίσι.
Ποιος έχει πάει και ποιοι και πόσοι έκαναν παρέμβαση...
Ή π.χ. για το Λονδίνο… Ένα ζευγάρι εκεί πέρα, παίρνει μηνιάτικο συνολικά 20.000 ευρώ. Είναι πολλά τα λεφτά Γιάννη-Γιάννη-Γιάννη.
Φυσικά αυτοί οι άνθρωποί δουλεύουν σκληρά εκεί πέρα. Αυτό να φροντίσεις να το εξηγήσεις στο Υπουργείο Οικονομικών. Προβλέπω, όταν συζητήσετε το πρόβλημα, να γίνουν τα μαλλιά σου σαν του Παπακωνσταντίνου μαύρα ή κομοδινί.
Τουλάχιστον ξέρουν γαλλικά ή αγγλικά αυτοί οι υπάλληλοι, ή χρησιμοποιούν εκεί που είναι μεταφραστές;
Αυτά και άλλα πολλά, καταμαρτυρούν στον Γιώργο (ένας είναι ο Γιώργος), οι υπάλληλοι της Γ. Γ. Επικοινωνίας.
Κοίταξε να μαζέψεις το μαγαζί τώρα που είναι ακόμα νωρίς, γιατί σε λίγο προβλέπω να μπαίνουν στην μέση τα pretty boys του ΓΑΠ και να έχουμε στενοχώριες…

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.