Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Κυβέρνηση Ραγκούση… (Ημέρα 81η)

Γράφει το Ζιζάνιο

Αφού παρακολουθήσατε, χωρίς να κάνετε τίποτε, την μεταφορά από την Κρήτη στην Αθήνα 300 ταλαίπωρων λαθρομεταναστών και τους αφήσατε να κάνουν ελεύθεροι και ωραίοι βόλτες στο κέντρο της Αθήνας μέχρι να κλειστούν στην Νομική, όπου σκοπεύατε να κάνετε επίδειξη κυβερνητικής πυγμής, σήμερα επιτέλους σας έπιασε η έννοια της πρόληψης για την πιθανότητα να υπάρξει κύμα μεταναστών από την Αίγυπτο στην Ε.Ε μέσω Ελλάδας.
Έτσι, μαζεύτηκαν στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης οι αρχηγοί με τον Υπουργό και εξέτασαν το πρόβλημα…
Γιάννη-Γιάννη-Γιάννη, δεν κάνετε καμιά σύσκεψη πως θα αντιμετωπίσετε τις ταραχές ala Cairo, που έρχονται στην Αθήνα και αφήστε τα μεγαλόπνοα!
Να φτιάξετε κάνα καινούργιο ελικοδρόμιο στο κέντρο των Αθηνών, ή να βάλετε κάνα C 130, να περιμένει σε επιφυλακή, με τις μηχανές αναμμένες.
Αυτά είναι πιο κοντά στις μελλοντικές σας προοπτικές…

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.