Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Κυβέρνηση Ραγκούση… (Ημέρα 82η)

Γράφει το Ζιζάνιο
 Γιάννη-Γιάννη-Γιάννη...
Μας στενοχωρεί που περνάνε οι ημέρες και πλησιάζει η Μεγάλη Παρασκευή, οπότε θα χωρίσουν οι δρόμοι μας γιατί θα πέσει η κυβέρνηση ΡΑΓΚΟΥΣΗ.
Τι ήταν αυτά με τους 250 δύσμοιρους και την κατάληψη της Νομικής;
Αρχικά, όλα τα φρικιά της αντίδρασης και της διαπλοκής ξαμολήθηκαν, στα τηλεοπτικά δελτία των 8 και τις πρώτες ημέρες της κατάληψης, να ζητάνε λυσσασμένα την κατάργηση του Πανεπιστημιακού Άσυλου, αποδίδοντας στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου της Αθήνας ανικανότητα αδιαφορία κλπ (άραγε από ποιόν υποκινούμενα; πάντως δικοί μας φίλοι δεν είναι), εκθειάζοντας ταυτόχρονα την προβλεπόμενη δυναμική αντίδραση της κυβέρνησης.
Όταν αποκαλύφθηκε ότι αυτοί οι 250 δύσμοιροι ήρθαν ακτοπλοϊκώς από την Κρήτη, περπάτησαν από τον Πειραιά μέχρι την Νομική με τα πόδια χωρίς κανείς να τους εμποδίσει, γίνατε ρεζίλι και καταλάβατε ότι δεν σας έπαιρνε να καταπατήσετε το άσυλο για να καλύψετε την δική σας ανικανότητα. Αποφασίσατε τότε να κάνετε πίσω.
Έγινε καπάκι και η επιτυχημένη και ευφυέστατη αντίδραση του Πρύτανη, που έκανε την συμβιβαστική πρόταση στους Λαθρομετανάστες και χάλασε τελείως το σχέδιο.
Απέμειναν τα λυσσασμένα σκυλιά των τηλεοπτικών δελτίων των 8, που από εκεί που ζητούσαν δυναμικές ενέργειες το γύρισαν και εκθείαζαν την κυβέρνηση για την νηφάλια αντίδραση της…
Με δύο κουβέντες, γίνατε όλοι ρεζίλι από 250 δύσμοιρους και ένα Πρύτανη.
Γι’ αυτό σου λέω… στενοχωριέμαι που θα χωρίσουν οι δρόμοι μας. Ποίον άλλο θα βρούμε που θα κάνει τόσο κακό στον Γιώργο Παπανδρέου;

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.