Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Ο Τσάρος φρόντισε ως "Καίσαρας", να μετακομίσει στα Βόρεια Προάστια...

...κατά το "εκτός τίμιας και ωραίας" (γιατί όχι και σε "άνετης και πλουσίας" ίνα πληρωθή το ρηθέν υπό Βουλγαράκη: "το νόμιμον είναι και ηθικόν" 

Αυτή είναι “σοσιαλιστική” διαβίωση…


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ εφημερίδας "Δημοκρατία" Αυτά να βλέπουν οι συνταξιούχοι, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, ο λαός… για να μαθαίνουν πως μπορεί να σωθεί ο τόπος από τους νεοφιλελεύθερους κυβερνήτες!
Εκτός αν αυξήθηκε ο τζίρος δουλειάς της συζύγου… πέρυσι δήλωσε ετήσιο εισόδημα 5.447 ευρώ… κι επειδή πάει καλά η οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας, ίσως… λέμε ίσως… κατόρθωσε με τον ιδρώτα της (έτσι μας έλεγε και ο Βουλγαράκης) να...
 φτιάξει 1, 2 και 3 εταιρίες, που να δικαιολογούν τα έσοδα και την καλυτέρευση της διαβίωσης του νεοφιλελεύθερου «τεχνοκράτη», ο οποίος σώζει την Ελλάδα από τη χρεωκοπία!
========================== "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.