Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Σε εταιρία με το χαρακτηριστικό όνομα FOLLI-FOLLIE (τρελή τρέλα) έδωσε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου το δικαίωμα να πουλάει …. αφορολόγητα καύσιμα στα σύνορα της Ελλάδας με Σκόπια και Αλβανία.

Μετά τα κοσμήματα και αφορολόγητο πετρέλαιο από τα Folli Follie Επετράπη στον όμιλο ΚΑΕ να επαναλειτουργήσει πρατήρια στα σύνορα της χώρας

Θα φουντώσει πάλι το λαθρεμπόριο, υποστηρίζουν οι βενζινοπώλες 

Τo σκεπτικό της απόφασης (ΤΟ ΒΗΜΑ)
Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση του υπουργείου είχε το εξής σκεπτικό: «Αφού έτσι κι αλλιώς οι οδηγοί φούλαραν τα φορτηγά τους π.χ. στα Σκόπια και στη Βουλγαρία όπου οι τιμές του πετρελαίου είναι ως και 50 λεπτά του ευρώ φθηνότερες, γιατί να μην τους δώσουμε τη δυνατότητα να γεμίζουν σε ελληνικό έδαφος με τις ίδιες τιμές, απαλλαγμένες από τον ειδικό φόρο κατανάλωσης και ΦΠΑ και να κερδίζουμε από τη φορολογία των κερδών των ΚΑΕ από αυτή τη δραστηριότητα; ». 

Σε εταιρία με το χαρακτηριστικό όνομα FOLLI-FOLLIE  (τρελή τρέλα) έδωσε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου το δικαίωμα να πουλάει …. αφορολόγητα καύσιμα στα σύνορα της Ελλάδας με Σκόπια και Αλβανία.
Είναι πράγματι τρελό να πωλούνται αφορολόγητα καύσιμα και να οργιάζει το λαθρεμπόριο με απόφαση του υπουργού που είναι αρμόδιος να εισπράττει φόρους και να αντιμετωπίζει το λαθρεμπόριο καυσίμων!
Γιατί, όμως, αυτή η ευνοϊκή ρύθμιση προς την FOLLI-FOLLIE ;

Διαβάστε την ερώτηση που έκανε προς τον αρμόδιο υπουργό ο Αργύρης Ντινόπουλος, πατώντας στις παραπάνω εικόνες.


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.