Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Η "προστασία" του πολίτη...επί υπουργίας Χρήστου Παπουτσή!!! Σωτήριου έτους 2011 (Δείτε το video - ο Τοτόμης της χούντας ωχριά μπροστά τους...)


edit: Το παρακάτω video για κάποιους λόγους έγινε "απόρρητον" 
 


Δείτε την αναπαραγωγή του από το kontra channel: 

   

Greek Police attack to riots 12 April 2011 Help Save the Sacred Altar of the 12 Gods...

http://www.youtube.com/watch?v=6OIMi3mscoI&feature=channel_video_title
http://www.youtube.com/watch?v=5UpVrPR4dyg&feature=player_embedded

 

Δεν εχει σημασία σε τι πιστεύει ο καθένας εφόσον η ψυχή του είναι Ελληνική.
Τουλάχιστον εγώ ένιωσα όμορφα ανάμεσα σε αυτό το πλήθος Ελλήνων και νιώθω ότι στην μελλοντική μάχη για την ελευθερία του γένους μας όλοι μας έχουμε μια θέση ανεξάρτητα από τα πιστεύω μας.
Πλέον οι διαφορές ανάμεσα σε Εθνικούς και Χριστιανούς Ελληνες είναι πάρα πολύ ασήμαντες μπροστά στην απειλή που βιώνουμε ως έθνος...
Στο βίντεο που ακολουθεί θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε λόγια που ήχησαν και στο παρελθόν σε αυτά τα ευλογημένα και ιερά εδάφη, λόγια που πλημμύρισαν τον αέρα και αγκάλιασαν το τοπίο και έκαναν όλους μας να νιώσουμε ενέργεια και συγκίνηση καθώς δονούσαν τις καρδιές μας.

 

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.