Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Και "πατροκτόνος" ο μόλις διορισθείς στο ΠΕΧΩΔΕ Γ.Γ. του ΠΑΣΟΚ!

Τι κάνει κανείς για να διοριστεί στο ΠΕΧΩΔΕ και να παραμείνει νούμερο 2, μετά τον ΓΑΠ, στο ΠΑΣΟΚ… 
Μέχρι και "πατροκτόνος" γίνεται!
Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Σωκράτης!
 "Ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει ήδη διαγραφεί από το ΠΑΣΟΚ, δεν είναι μέλος του κόμματος, δεν έχει σχέση μαζί του" δήλωσε στην εφημερίδα "Real News" ο γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος, Μιχάλης Καρχιμάκης δείχνοντας ότι γνωρίζει κάτι... παραπάνω.

Ο κ. Καρχιμάκης, παρά το γεγονός ότι μέχρι τώρα μόνη εξέλιξη που έχει σημειωθεί στο ζήτημα του Άκη Τσοχατζόπουλου είναι η απόφαση για αναστολή της κομματικής ιδιότητας, προανήγγειλε τη διαγραφή του, επισημαίνοντας ότι "η αναστολή της κομματικής ιδιότητας σημαίνει επακριβώς διαγραφή" αφού στο καταστατικό του ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει ποινή οριστικής διαγραφής. ...

Σημειώνεται ότι η περίπτωση του πρώην κορυφαίου υπουργού του ΠΑΣΟΚ, είχε συζητηθεί πριν από 18 μήνες από την Επιτροπή Διαφάνειας του κόμματος.

Τότε, όμως δεν είχε δημοσιοποιηθεί κάποια ανακοίνωση πολιτικού σκεπτικού διαγραφής, αλλά ακολουθήθηκε ο δρόμος της αναστολής της κομματικής ιδιότητας.


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.