Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Η μήνυση για "Εσχάτη Προδοσία" του Δρ Δημήτρη Αντωνίου και η νέα ένσταση - αντιρρήσεις για τυχόν αρχειοθέτηση της


Στη πιο κρίσιμη φάση βρίσκεται η μήνυση, για την "Ποινική δίωξη κατά Παπανδρέου και 173 βουλευτών", του Δημ. Αντωνίου. (Σχετικές αναφορές)


 Απόψε στις 11μμ παρακολουθήστε στην εκπομπή του kontra channel, τους ισχυρισμούς του μηνυτή, καθώς επίσης και τις απόψεις του  πρώην εισαγγελέα κ. Ιωάννη Σακκά, οι οποίοι είναι καλεσμένοι του κ. Τέρενς Κουίκ.


 Αποσπάσματα από τις αντιρρήσεις - ενστάσεις:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ 

Του Δημ. Αντωνίου, ιατρού, κατ. Χαλκίδος

ΚΑΤΑ ΤΗΣ

ΠΡΑΞΗΣ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ με αρ. 11/03359/04-04-2011 ΤΗΣ ΙΔ` 2010/19473/15-10-2010 ΜΗΝΥΣΗΣ μου στην Εισαγγελία Αθηνών, από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χριστίνα Ν. Κ.

Στις πρώτες 3 ½ σελίδες  της πρότασης αρχειοθέτησης, αναπαράγονται από την εισαγγελέα αυτούσια  και ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ  ΜΕΡΟΣ ΜΟΝΟΝ των γεγονότων και στοιχείων που έχω καταθέσει στην δικογραφία –και μάλιστα αυτών με την μικρότερη αποδεικτική δύναμη- παραλειπομένων των λοιπών και πολύ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΩΝ αποδεικτικών στοιχείων για την στοιχειοθέτηση του εγκλήματος της Εσχάτης Προδοσίας. Και καταλήγει η έκθεση:
..........................................................................................................................................

Σκεπτικό (4ης σελίδας): ... «Τα ανωτέρω εκτεθέντα πραγματικά περιστατικά είναι δεδομένο ότι είναι απόλυτα αληθή και συνέβησαν όπως ακριβώς ιστορώνται στην μηνυτήρια αναφορά (Σχόλιο: είναι μήνυση)......Ωστόσο, αυτά δεν οδηγούν στην αντικειμενική και υποκειμενική στοιχειοθέτηση της Εσχάτης Προδοσίας. Το γεγονός ότι η Κυβέρνηση αυτή αναγκάστηκε να λάβει τα απαραίτητα, για την μείωση του ελλείμματος μέτρα και λόγω ατολμίας και φοβούμενη ίσως το πολιτικό κόστος στράφηκε προς βοήθεα για την οικονομική της ενίσχυση στην Ευρωπαική Ένωση (και το ΔΝΤ)
[Σχόλιο:  i) Το μείζον θέμα εδώ είναι οι προδοτικοί όροι με τους οποίους συνήφθη η δανειακή σύμβαση την 08-05-2010 κι όχι η ανάγκη (αληθής ή όχι,  του δανεισμού),
 ii) το θέμα είναι ότι παρότι στην κυβέρνηση επροσφέροντο από τις αγορές τα αναγκαία δάνεια τον Ιανουάριο του 2010,  η κυβέρνηση προσέφυγε για δανεισμό στην Τρόικα με το ίδιο επιτόκιο, iii) όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του ΔΝΤ Στροσ-Κάν, ο πρωθ/ργός ζήτησε την προσφυφή της Ελλάδος στο ΔΤΝ από την επομένη των εκλογών, πριν κάν προκύψει-δήθεν-αδυνανία δανεισμού μας τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο του 2010).

Το γεγονός ότι η ΕΕ (και το ΔΝΤ) επέβαλλε στην συμμετοχή του ΔΝΤ στον μηχανισμό στήριξης της Ελλάδος (Σχόλιο: ψέμματα, την συμμετοχή του ΔΝΤ την ζήτησε ο πρωθ/ργός), με συνέπεια να είναι αναγκασμένη η Ελληνική Κυβέρνηση να λάβει επαχθεί (το ορθογραφικό λάθος της εισαγγελέας) και άδικα για τον λαό, αλλά και αναγκαία μέτρα (Σχόλιο: όπα!! εισαγγελέας είναι αυτή, ή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος?) που έπρεπε να ληφθούν, τόσο για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας, όσο  και για την  εξασφάλιση των δανείων
Το γεγονός ότι ψηφίστηκε από την Ελληνική Βουλή, εν όψει της δέσμευσης που της επεβλήθη από την Τρόικα (Σχόλιο: όπα!! η εισαγγελέσς ομολογεί κατάλυσης της εθνικής μας κυριαρχίας και την Εσχάτη Προδοσία, ήτοι την παράβαση του άρθρου 1 και 61-61 του Συντάγματος) και της πίεσης που ασκήθηκε για την χορήγηση εγγυήσεων αποπληρωμής του χρέους, νόμοι αντίθετοι με τις θεμελειώδης (το ορθογραφικό λάθος δικό της) αρχές που θέτει το Σύνταγμα
(Σχόλιο: 2η ομολογία κατάλυσης, της εθνικής μας κυριαρχίας και άρα της Εσχάτης Προδοσίας) και οι οποίοι εάν κριθούν ενδεχομένως και αντισυνταγματικοί
(Σχόλιο: η προδοτική έκθεση αρχειοθέτησης της εισαγγελέας λαμβάνει μέριμνα για την ασυλία των προδοτών της κυβέρνησης και για το μέλλον, εν όψει προφανώς της κήρυξης αντισυνταγματικού του Μνημονίου από το ΣτΕ!), δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι συνιστούν πράξεις απόπειρας μεταβολής του πολιτεύματος,
(Σχόλιο: η εισαγγελέας δικαιολογεί την Εσχάτη Προδοσία, για οικονομικούς λόγους! Αυτό είναι το μεγαλύτερο έγκλημα της εισαγγελέως. Η διάπραξη της Εσχάτης Προδοσίας δεν δικαιολογείται για οποιοδήποτε –υπαρκτό, ή όχι -λόγο!. Νομιμοποίηση της Εσχάτης Προδοσίας και εκχώρησης της Εθνικής Κυριαρχία της χώρας μας σε ξένες δυνάμεις (Τρόικα)  τίθεται εκτός πλαισίου σκέψης και συζήτησης, σε όλη την Παγκόσμια Ιστορία και σε όλα τα κράτη, τυρρανικά ή δημοκρατικά).
με απειλές σωματικής βίας, όπως απαιτεί το άρθρο 134 παρ.1β, ή πράξεις βίας με τις οποίες επιχειρείται να καταλυθεί ή να αλλοιωθεί ή να καταστεί ανενεργό το δημοκρατικό πολίτευμα, που στηρίζεται στην λαική κυριαρχία, ή ακόμα πράξεις βίας με τις οποίες διαταράσσεται η ομαλή λειτουργία του πολιτεύματος, ή αποστερούν από την Βουλή ή την Κυβέρνηση, από την ενάσκηση της εξουσίας που τους παρέχει το Σύνταγμα, όπως ορίζεται στο άρθρο 134 παρ.2 για την στοιχειοθέτηση του αδικήματος της Εσχάτης Προδοσίας. Παρακαλώ όπως, εφόσον συμφωνείτε εγρίνετε την ενέργειά μου αυτή.

Αθήνα 04-04-2011    Χριστίνα Ν. Καπαμά, Εισαγγελέας».

Σχόλιο: Στην τελευταία αυτή παράγραφο η προδοτική έκθεση αρχειοθέτησης ξεπερνά κάθε όριο προδοτικής διάθεσης, διότι η Eσχάτη Προδοσία στοιχειοθετείαι και χωρίς την ενάσκηση βίας!!, σύμφωνα με το άρθρο 134 παρ.2 περ. α-εδ.β`, περ.β, ΠΚ, όπως ακριβώς αναφέρεται στην μήνυσή μου!! Συνεπώς η εισαγγελέας, ΑΠΟΚΡΥΒΕΙ ΔΟΛΙΩΣ το άλλο ήμιση του άρθρου 134 ΠΚ και παρουσιάζει μόνο το ήμισυ αυτού, δηλαδή αυτού που εξυπηρετεί την δολία και προδοτική της προαίρεση
για την απαλλαγή των προδοτών της ελληνικής βουλής και κυβέρνησης και για να
δικαιολογήσει την αδιανόητη απόφασή της να αρχειοθετήσει την μήνυσή μου, γιατί δήθεν δεν ασκείται βίας από την Κυβέρνηση, αλλά και εναντίον της Κυβέρνησης (από την Τρόικα)!!
Η παράνομη αυτή απόπειρα απαλλαγής των προδοτών από την εισαγγελέα και με τον τρόπο που αυτή επιχιρείται σύμφωνα με τα παραπάνω, συνιστά την διάπραξη εκ μέρους της των εγκλημάτων της  παράβαση καθήκοντος (ΠΚ 259), παρασιώπησης εγκλήματος (κακουργήματος-ΠΚ 232), της Κατάχρηση Εξουσίας (ΠΚ 239), της συνέργειας στο έγκλημα της Εσχάτης Προδοσίας (ΠΚ 134, 45, 46) και της διάπραξης  Προπαρασκευαστικών Πράξεων Εσχάτης Προδοσίας (ΠΚ 135),  για τα οποία καταθέτω μήνυση εναντίον της.

Ακόμα η εισαγγελέας με την προδοτική της έκθεση αρχειοθέτησης αποκρύβει ΔΟΛΙΩΣ και με ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ (ΠΚ 26,27) και τα παρακάτω ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ που έχω καταθέσει στις 4 συμπληρωματικές μηνύσεις μου:

1) Η εισαγγελέας διαστρεβλώνει και ακυρώνει παρανόμως το θεμελειωδέστερο άρθρο του Συντάγματος, ήτοι του άρθρου 1, το οποίο καθιερώνει την Λαική Εξουσία, ήτοι την πολιτική ελευθερία του ατόμου μέσα σε ένα κυρίαρχο και ανεξάρτητο κράτος, ως την ουσία του Δημοκρατικού πολιτεύματος, στην εξυπηρέτηση του οποίου τίθενται όλες οι άλλες λειτουργίες του κράτους κι όχι το αντίθετο, όπως προβλέπουν τα τυρρανικά, αντιδημοκρατικά καθεστώτα και η εισαγγελέας της αρχειοθέτησης. Αυτό είναι το μεγαλύτερο έγκλημα που διαπράττει η εισαγγελέας αυτή.

 Η Δημοκρατία είναι το Πολίτευμα που προστατεύει εξ ορισμού κατ`  απόλυτη προτεραιότητα (de facto και de jure) τις Ατομικές και Πολιτικές Ελευθερίες και την Εθνική Κυριαρχία και Ανεξαρτησία .

H Δημοκρατία (άρθρο 1 του Συντ.) είναι το Πολίτευμα –εξ ορισμού- το οποίου υποτάσσει και θέτει ΟΛΕΣ τις άλλες λειτουργίες και σκοπούς του κράτους (ασφάλεια, οικονομική ευμάρεια, εξωτερική πολιτική κλπ) στην υπηρεσία της εξασφάλισης και διασφάλισης της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ του Πολίτη και του Ατόμου κι όχι το αντίθετο, όπως κάνουν τα κάθε είδους αυταρχικά, τυραννικά και φασιστικά κράτη, το πολίτευμα των οποίων ορίζει καθαρά και απόλυτα ότι προτεραιότητά των είναι η οικονομική ή/και στρατιωτική δύναμη του κράτους κι όχι οι πολιτικές και ατομικές ελευθερίες των πολιτών και ατόμων τους, τις οποίες (ελευθερίες) θυσιάζουν, με συνταγματική νομιμότητα, στις παραπάνω ιμπεριαλιστικές των προτεραιότητες. 
Οι αρχές της Δημοκρατίας ως θεματοφύλακος της Ελευθερίας, εκφράζονται στο άρθρο 1 Συντ. το οποίο ορίζει την Λαική Κυριαρχία ως τον θεμέλειο του Δημοκρατικού μας Πολιτεύματος. Συνεπώς, όσοι Προδότες «δικαιολογούν» και «νομιμοποιούν» την υπογραφή του Μνημονίου απ` αυτούς και την εκχώρηση δια του τρόπου αυτού των νομοθετικών κα εκτελεστικών εξουσιών σε ξένες Δυνάμεις (Τρόικα) «για οικονομικούς λόγους», ουσιαστικά και νομικά καταλύουν το θεμελιώδες άρθρο 1 Συντ., ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ την Κατάλυση της Δημοκρατίας,  του Δημοκρατικού Συντάγματος της Ελλάδος και την Προδοσία της Χώρας (ΠΚ 134α), ζητώντας ταυτόχρονα ελαφρυντικά και επιείκεια για το έγκλημά των. Όμως τα ελαφρυντικά δεν εξαλείφουν το αξιόποινο βέβαια, αλλά αναγνωρίζονται στον εγκληματία αφού έχει αποδειχτεί, ή ομολογηθεί,  αδιαμφισβήτητα το έγκλημά του. Τέλος, όσοι εκφέρουν τον παραπάνω ισχυρισμό, διαπράττουν το έγκλημα της «προπαρασκευαστικής πράξης για την εσχάτη προδοσία» (ΠΚ 135), διότι προπαγανδίζουν υπέρ της Εθνικής Προδοσίας για οποιοδήποτε λόγο.

2) Η εισαγγελέας αποκρύβει παντελώς την Δανειακή Σύμβαση –την οποία κατέθεσα αυτούσια στην δικογραφία- ενώ αναφέρεται μόνο στο Μνημόνιο, ήτοι στον ν.3845/2010, ο οποίος, σε κάθε περίπτωση, είναι ένα –αναπόσπαστο- μέρος της δανειακής σύμβασης. Στην σύμβαση αυτή περιέχονται οι όροι:  Άρθρο 14 παρ. 1 και 2,3, 5, Παρ. 11 παρ.4 του υποδείγματος  νομικής γνωμοδότησης
της Δανειακής Σύμβασης, τους οποίους αναλύω διεξοδικά στην μήνυσή μου και  με τους οποίους εκχωρούνται παράνομα σε ξένες δυνάμεις (Τρόικα) οι τρείς συνιστώσες της Λαικής Κυριαρχίας, ήτοι η Νομοθετική, Εκτελεστική και Δικαστική Εξουσία, καταλύοντας έτσι το θμελειωδέστερο άρθρο του Συντάγματος (ήτοι το άρθρο 1), ενέργειες που στοιχειοθετούν την διάπραξη της Εσχάτης Προδοσίας από την Ελληνική Βουλή και την Κυβέρνηση (και φυσικά εκ παραλείψεως και από την αντιπολίτευση και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας).
Επιπλέον, στην Δανειακή Σύμβαση περιέχονται όροι (τους οποίους επίσης αναλύω διεξοδικά στην μήνυσή μου) με τους οποίους καταλύεται η εδαφική υπόσταση και ακεραιότητα της χώρας με την εκχώρηση στην Τρόικα του δικαιώματος εγγραφής εμπραγμάτων δικαιωμάτων επί όλων ανεξαιρέτως των περιουσιακών στοιχείων της Ελλάδος, με την ταυτόχρονη παραίτηση της τελευταίας από κάθε δικαιώματός της εθνικής κυριαρχίας επί των περιουσιακών αυτών στοιχείων της! Και χωρίς εδαφική υπόσταση η χώρα δεν μπορεί να ασκήσει κανένα εκ των κυριαρχικών της συνταγματικών της δικαιωμάτων –τα οποία βέβαια έχουν ήδη καταλυθεί με τους προαναφερθέντες όρους της Σύμβασης.

3) H εισαγγελέας αποκρύβει το μέγιστο των γεγονότων και αποδεικτικών στοιχείων που κατέθεσα στην δικογραφία, ήτοι κείμενα των διεθνών συμφωνιών με την τρόικα, επιστολές υπουργών στην τρόικα με τις οποίες την εκλιπαρούν να αλλάξει τα προς ψήφιση νομοσχέδια!, συνεντεύξεις μελών της κυβέρνησης και δηλώσεις στην Βουλή του πρωθυπουργού περί απώλειας της Εθνικής μας Κυριαρχίας δια της Δανειακής Σύμβασης και του Μνημονίου,  κλπ και αναδεικνύει (η εισαγγελέας)–κι αυτά επιλεκτικά και ακρωτηριασμένα- μόνο μερικά από τα γεγονότα και στοιχεία αυτά και μάλιστα αυτά  με την μικρότερη αποδεικτική δύναμη.

3) Η εισαγγελέας αποκρύβει ότι η Δανειακή Σύμβαση, ως μια Διεθνής Σύμβαση, ΔΕΝ ψηφίστηκε καν από την Βουλή, κατά παράβαση θεμελειώδους όρου του Συντάγματος 28 παρ.2, το οποίο επιβάλει την υπερψήφισή της από τα 3/5 του συνόλου των βουλευτών (180 βουλευτές).

4) Η εισαγγελέας αποκρύβει ότι με συγκεκριμένους όρους της Σύμβασης  (τους οποίους επίσης αναλύω διεξοδικά στην μήνυσή μου) εκχωρήσαμε παράνομα σε ξένες δυνάμεις (Τρόικα) όχι μόνο ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, αλλά και δυνατότητα ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ, χωρίς τον ΟΡΟ ΤΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ που απαιτεί το άρθρο 28 παρ.3 του Συντάγματος

5) Η εισαγγελέας αποκρύβει τις πολυάριθμες ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ του πρωθυπουργού –και υπουργών του- από του βήματος της Βουλής, αλλά και σε δημόσιες ομιλίες των και συνεντεύξεις, ότι «έχουμε απωλέσει την εθνική μας κυριαρχία δια των όρων του Μνημονίου και της Δανειακής Σύμβασης».

6) Η εισαγγελέας αποκρύβει τα στοιχεία που εκθέτω στην μήνυσή μου, με τα οποία αποδεικνύεται ότι η Ελληνική Βουλή ζητάει (δια της κυβέρνησης) την έγκριση της Τρόικας για την ψήφιση κάθε νομοσχεδίου, ακόμα και αυτών που δεν συνάδουν με τον Μνημόνιο!, όπως άλλωστε προβλέπεται στο παράρτημα V του Μνημονίου, το οποίο επίσης κατέθεσα στην δικογραφία.

7) Η εισαγγελέας αποκρύβει, ότι με το άρθρο 23 της Δανειακής Σύμβασης και τα 110 δισ. Ευρώ του δανείου της Τρόικας, πηγαίνουν εξολοκλήρου για την εξόφληση των ξένω δανειστριών τραπεζών κι όχι για την κάλυψη των μισθών και συντάξεων (οι οποίες, σε κάθε περίπτωση, εκαλύπτοντο πλήρως από τα έσοδα της κυβέρνησης, όπως αποδεικνύεται από του πίνακες του προυπολογισμού του υπουργείου οικονομικών που κατέθεσα στην δικογραφία), όπως ένοχα ψευδώς ισχυρίζονταν η κυβέρνηση για να δικαιολογήσει –αδιανοτήτως- την προδοσία της χώρας στην Τρόικα.

Όλες οι παραπάνω πράξεις και παραλείψεις της Εισαγγελέως δεικνύουν την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΗ (ΠΚ 26,27, 45, 46) να καλύψει και απενεχοποιήσει του υπαιτίους του ειδεχθεστέρου των εγκλημάτων, ήτοι αυτού της Εσχάτης Προδοσίας με τρόπο και βαθμό που στοιχειοθετούν-κατά την εκτίνμησή μου- την διάπραξη εκ μέρους της (της εισαγγελέως) του εγκλήματος (εκτός των άλλων) και της συνέργειάς της στην Εσχάτη Προδοσία. (ΠΚ, 45, 46, 134) και της διάπραξης  Προπαρασκευαστικών Πράξεων Εσχάτης Προδοσίας (ΠΚ 135).
Για τους ίδιους λόγους την μηνύω και για παράβαση καθήκοντος (ΠΚ 259), παρασιώπησης εγκλήματος (ΠΚ 232) και κατάχρησης εξουσίας (ΠΚ 239).

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ
ΖΗΤΩ

1) Να απορριφθεί η αίτηση αρχειοθέτησης της μήνυσής μου της εισαγγελέως Χρ. Καπαμά, η οποία όμως (αρχειοθέτηση), σε κάθε περίπτωση ΔΕΝ προτείνεται ρητά στην έκθεσή της!!
2) Να μη τεθεί η μήνυσή μου στο αρχείο, αλλά να ασκηθούν ποινικές διώξεις σύμφωνα με την μήνυσή μου από τον αρμόδιο εισαγγελέα εφετών (ΚΠΔ 29, 43).
3) Άλλως, να συγκληθεί σε ολομέλεια το Δικαστήριο Εφετών ως Δικαστικό Συμβούλιο για να εξετάσει την μήνυση και να ασκήσει ποινικές διώξεις σύμφωνα με αυτήν.
4) Να εξεταστεί η νομιμότητα της αρχειοθέτησης της μήνυσης από την εισαγγελέα πρωτοδικών,  σύμφωνα με τα άρθρα 61-62 και 86 Συντάγματος, ή εάν θα έπρεπε αντίθετα να διαβιβαστεί η δικογραφία στην Βουλή για να αποφανθεί για την περαιτέρω πορεία της (η οποία όμως (Βουλή) δεν έχει την αναγκαία πλειοψηφία να αποφανθεί, διότι οι μηνυόμενοι είναι πλέον των μισών βουλευτών!)
4) Να διαβιβαστούν οι παρούσες προτάσεις-αντιρρήσεις μου, ως μηνυτήρια αναφορά μου κατά της εισαγγελέως Χριστίνας Καπαμά, στον αρμόδιο εισαγγελέα για να εξετάσει τις καταγγελίες μου για αξιόποινες πράξεις και παραλείψεις διαπραττόμενες από την  προαναφερομένη  εισαγγελέα. Ο αρμόδιος εισαγγελέας της ποινικής δίωξης κατά της εισαγγελέως να πάρει αντίγραφα από την δικογραφία της αρ. ΙΔ` 2010/19473/15-10-2010 ΜΗΝΥΣΗΣ μου στην Εισαγγελία Αθηνών (και τώρα στην εισαγγελία εφετών), με την οποία μηνύω την Ελληνική Κυβέρνηση και Βουλή για Εσχάτη Προδοσία και να τα περιλάβει στην σχετική δικογραφία  που θα σχηματίσει κατά της εισαγγελέως Χριστίνας Καπαμά.

Αθήνα                                    Ο αιτών και μηνυτής

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.