Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Ανοιχτή Πρόσκληση προς τον κ. Πάγκαλο για δημόσιο διάλογο, του Νίκου Τζιγκουνάκη


Διαβάζοντας μετά προσοχής το  άρθρο του Αντιπρόεδρου της κυβέρνησης στην εφημερίδα " Καθημερινή" (φύλλο της 23ης Απριλίου) σχετικά με την ενημέρωση και τις εφημερίδες στην εποχή των blogs, όσο και κάποιες σχετικές απαντήσεις  σε αναρτήσεις  σήμερα από αρκετά  blogs έχω να κάνω κάποιες παρατηρήσεις: 

1oν: Ο κ. Πάγκαλος μετά το γνωστό  "μαζί τα φάγαμε", μετά τις γνωστές απαράδεκτες επιθέσεις  ενάντια στο έργο που επιτελούν οι  αξιωματικοί και το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, μετά τις γνωστές επιθέσεις εναντίον του ηρωικού αγώνα των κατοίκων της Κερατέας, μετά, μετά, μετά..... βρήκε νέο στόχο.
Αυτή τη φορά κτύπησε την ελεύθερη φωνή του διαδικτύου, τη μόνη φωνή που συνεχίζει να αντιστέκεται ενάντια στην υποδούλωση του λαού και το ξεπούλημα του τόπου, τη φωνή των ελεύθερων πολιτών που μέσω του διαδικτύου εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους!
2ον Επειδή ο υπογράφων υπήρξα μέλος του ΠΑΣΟΚ,  από το 1976 μέχρι και την επαίσχυντη για την Ελλάδα ημερομηνία της 23ης Απριλίου 2010 όπου ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ανήγγειλε από την εσχατιά της ελληνικής γης το ακριτικό Καστελόριζο την υποδούλωση της πατρίδας μας, στη ξένη κατοχή του Δ.Ν.Τ, της Ε.κ.Τ, και της Ε.Ε (ή άλλως στο Δ΄Ράιχ). ...

3ον Επειδή όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πολύ καλά ότι ποτέ στη μέχρι σήμερα ζωή μου δεν υπήρξα ακροδεξιός, αλλά  αντίθετα πάντοτε ήμουν, είμαι  και θα είμαι μέχρι τέλους του βίου μου πολέμιος της ακροδεξιάς όχι μόνο ιδεολογίας, αλλά  και νοοτροπίας.
4ον Επειδή ζούμε πλέον στην εποχή του διαδικτύου και της ηλεκτρονικής ενημέρωσης.
Καλώ δημόσια τον κ. Πάγκαλο να αποδείξει τα όσα γράφει στο σχετικό άρθρο του.
Πιστεύω ότι ο καλύτερος τρόπος προς τούτο είναι η διοργάνωση  μιας δημόσιας συζήτησης με τους  μπλόκερς  που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά μέσω του διαδικτύου και προς στο σκοπό αυτό είμαι διατεθειμένος να αναλάβω σχετική πρωτοβουλία, εάν φυσικά συμφωνήσουν τόσο οι μπλόκερς, όσο και ο κ. Πάγκαλος.

Νίκος Τζιγκουνάκης

Διαχειριστής της Ηλ. Εφημερίδας "Επικοινωνία"

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.