Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Πάνος Καμμένος: Δεν κάνω πίσω, νεκρός ή ζωντανός.

Ο Πάνος Καμμένος στέλνει μήνυμα σε αυτούς που προσπαθούν να υποβαθμίσουν τις αποκαλύψεις του.


 από Olympia

Απαντά όπως ένας Έλληνας που βάζει την Πατρίδα και την κοινωνία ΠΆΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ.

Απαντά ως ένας πολιτικός ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ.

Μα κυρίως, απαντά όπως όφειλε να απαντήσει όλο το πολιτικό σύστημα απέναντι σε αυτούς που λήστεψαν την χώρα:
Σας ευχαριστώ όλους .
Τα στοιχεία πού έχω ενοχλούν πολλούς πολιτικά αλλά βασικά οικονομικά ΌΛΑ είναι Απόλυτα καί μή αμφισβητίσημα.

ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ ΖΩΝΤΑΝΟΣ Η ΝΕΚΡΟΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ

Δέν δέχομαι κίτρινες κάρτες από νενέκους καί ενεργούμενα τους. Έχω ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ .

Την πρόθεσή του να προσφύγει στη Δικαιοσύνη σε βάρος του βουλευτή της ΝΔ Πάνου Καμμένου έκανε γνωστή ο αδελφός του Πρωθυπουργού, καθηγητής Αντρίκος Παπανδρέου. ...

Στη Δικαιοσύνη κατά του Π. Καμμένου θα προσφύγει ο Αντρίκος Παπανδρέου

Την πρόθεσή του να προσφύγει στη Δικαιοσύνη σε βάρος του βουλευτή της ΝΔ Πάνου Καμμένου έκανε γνωστή ο αδελφός του Πρωθυπουργού, καθηγητής Αντρίκος Παπανδρέου.
Ο κ. Καμμένος κατήγγειλε πως ο Γιώργος Παπανδρέου λειτουργεί ως «έμμισθος broker» ξένων συμφερόντων και ότι μέλη της οικογένειάς του εμπλέκονται σε αδιαφανείς χρηματοπιστωτικές συναλλαγές του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου
Κατήγγειλε μάλιστα ότι μέρος αυτών των CDS κατέληξαν στο fund με την επωνυμία Informed Judgment Partners που έχει πρόεδρο τον -κατηγορούμενο παλαιότερα για την υπόθεση του καλαμποκιού- Θ. Μαργέλο και αντιπρόεδρο την πρώην εκτελεστική διευθύντρια του ΔΝΤ Μιράντα Ξαφά. Μέλος του Δ.Σ. της επιχείρησης φέρεται να είναι ο πρώην πρόεδρος της Κόστα Ρίκα κ. Φιγκέρεζ ο οποίος σύμφωνα με τον κ. Καμμένο μετέχει σε ΜΚΟ του αδελφού του πρωθυπουργού, Αντρίκου Παπανδρέου.
«Για όσα ψευδή και συκοφαντικά δήλωσε εις βάρος μου ο βουλευτής κ. Π. Καμμένος, τόσο σε μέσα μαζικής ενημέρωσης όσο και από το βήμα της Βουλής, δηλώνω ότι θα προσφύγω άμεσα στη Δικαιοσύνη με σκοπό την υπεράσπιση κάθε νομίμου δικαιώματός μου» δήλωσε ο αδελφός του Πρωθυπουργού.
Ανάλογες κατηγορηματικές διαψεύσεις για τους ισχυρισμούς του Π. Καμμένου έγιναν και από άλλα πρόσωπα τα οποία ενέπλεξε στην ίδια υπόθεση ο κ. Καμμένος, όπως ο επιχειρηματίας Θ. Μαργάλος και η πρώην οικονομική σύμβουλος του πρωθυπουργού και εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ Μιράντα Ξαφά.
Υπενθυμίζεται πως η ΝΔ πήρε αποστάσεις από τις καταγγελίες του βουλευτή της.



Μ. Ξαφά: Φαιδρές οι καταγγελίες του Π. Καμμένου για τον πρωθυπουργό
«Φαιδρές και ανόητες» χαρακτήρισε η Μιράντα Ξαφά τις καταγγελίες του βουλευτή της ΝΔ Πάνου Καμμένου για κερδοσκοπικά παιχνίδια, στα οποία φέρεται ότι συμμετείχε και η ίδια αλλά και ο πρωθυπουργός, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

«Δεν νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθούμε περαιτέρω με τις λεπτομέρειες αυτών των τουλάχιστον ανόητων ισχυρισμών», είπε.

Η κα Ξαφά ανέφερε ότι «όποιος εξαπολύει τέτοιου είδους κατηγορίες εναντίον του πρωθυπουργού και άλλων ατόμων, καλό θα είναι να έχει και αποδείξεις» και τόνισε:

«Σε αυτή την περίπτωση όχι απλώς δεν υπάρχουν αποδείξεις, αλλά η εταιρεία μου, η IJ Partners, έβγαλε χθες ανακοίνωση, με την οποία διαψεύδει ότι αγόρασε ποτέ CDS (ασφάλιστρα κινδύνου) πάνω σε ελληνικά ομόλογα, ή ότι κάποιο από τα στελέχη της αγόρασε CDS ποτέ. Το θέμα λήγει εκεί.»

«Aν ο κ. Παπανδρέου κινηθεί νομικά, οφείλει ο κ. Καμμένος να παραιτηθεί της ασυλίας του», υπογράμμισε από την πλευρά του ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος, μιλώντας στο ραδιοσταθμό Flash, σχετικά με τους ισχυρισμούς που διετύπωσε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης εναντίον του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, τον οποίο απεκάλεσε «έμμεσο broker».

Ο κ. Λυκουρέντζος τόνισε ότι η θέση που πήρε το κόμμα ήταν καθαρή, σημειώνοντας ότι με βάση το Σύνταγμα «ο κάθε βουλευτής είναι πρώτα υπόλογος της συνείδησης του, μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα και να αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεων του».

Είπε ότι και οι πολίτες αξιολογούν με την ψήφο τους πρόσωπα εκτός από κόμματα και πρόσθεσε: «Εγώ δεν προσυπογράφω όσα είπε ο κ. Καμμένος. Με καλύπτει η δήλωση που έκανε ο κ. Μιχελάκης και από εδώ και πέρα η υπόθεση αυτή αφορά τον κ. Παπανδρέου και τον κ. Καμμένο».
Συμπλήρωσε ακόμη ότι ο πρόεδρος της ΝΔ «δεν έχει εισαγγελικές αρμοδιότητες, ούτε είναι καθήκον του να καλεί τον βουλευτή του για το Α ή το Β περιστατικό».

Διαβάστε ακόμα:
Αναβρασμός στη Βουλή με αφορμή τις κατηγορίες Καμμένου κατά του Πρωθυπουργού,

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.