Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Εκλογές Τώρα!


Γράφει ο Δευκαλίων

Με την Ελληνική Δημοσιονομική Κρίση να εξυπηρετεί απόλυτα τους σκοπούς και τις επιδιώξεις της Γερμανίας και των υπόλοιπων Βόρειο-Ευρωπαϊκών Βιομηχανικών χωρών κύλησε και η σημερινή ημέρα.
Συγκεκριμένα, η υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας από την S & P υποτίμησε και άλλο το ευρώ έναντι του δολαρίου. Ήτοι στις 18.47 είχε διαμορφωθεί ισοτιμία ευρώ/δολαρίου 1,4287.
Κατά τα άλλα στο εσωτερικό μέτωπο ο Γιώργος Παπανδρέου συσκέφθηκε με την Υπουργό κ. Τ. Μπιρμπίλη, για προβλήματα της Οικονομίας και ο έτερος Υπουργός κ. Α. Λοβέρδος έθεσε την παραίτηση του στην διάθεση του Πρωθυπουργού για πρόβλημα που κανείς δεν κατάλαβε.
Είναι λογικό να περιμένουμε, μετά την σύσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου με την Υπουργό κ. Τ. Μπιρμπίλη, να πληροφορηθούμε ποιος και τι φταίει και η ύφεση, ο πληθωρισμός και η ανεργία αυξάνονται πέραν τω προβλέψεων και είναι επίσης πολύ λογικό να περιμένουμε από τον συνήθως λαλίστατο κ. Α. Λοβέρδο, να παραιτείται για λόγους ευθιξίας επειδή ο στόχος για έξοδο της χώρας στις αγορές εντός του 2012 δεν επιτεύχθηκε, με αποτέλεσμα να μην καλύπτονται οι λήξεις χρέους του 2012 από το τρέχον μνημόνιο και να απαιτείται η αποδοχή ενός νέου μνημονίου πιο τρομερού από το υφιστάμενο.
Τίποτε από αυτά δεν έγινε. Μην ανησυχείτε!
Ο Γιώργος Παπανδρέου εξάσκησε το αγαπημένο του σπορ, μετά το κανό και το ποδήλατο, που λέγεται κυβερνητικές συσκέψεις και ο Α. Λοβέρδος αφού δεν βρήκε κάποιο γιατρό για να τσακωθεί δημόσια επειδή (ο γιατρός) κατήγγειλε ελλείψεις σε φάρμακα και ιατροφαρμακευτικό υλικό, προσπάθησε να πάρει το δικό του μερίδιο στην τηλεθέαση επιχειρώντας ηρωική έξοδο από την κυβέρνηση, η οποία όμως δεν έγινε τελικώς δεκτή. ...
Φυσικά όλα αυτά τα γεγονότα θα δώσουν τροφή σε άλλη μία έξαρση της Ελληνικής Δημοσιονομικής Κρίσης, που θα τεκμηριώσει άλλη μία υποβάθμιση η οποία θα υποτιμήσει ακόμα περισσότερο το ευρώ έναντι του δολαρίου κοκ.
Και απέναντι σε όλα αυτά εμείς τι κάνουμε;
Παρακολουθούμε αμέτοχοι και πολλές φορές λοιδορώντας τα κυβερνητικά πεπραγμένα, ή ανησυχούμε για το ξεκλήρισμα της Ελληνικής Οικονομίας και προσπαθούμε εναγωνίως να βρούμε να προτείνουμε και να αγωνιστούμε για μία λύση.
Σίγουρα το δεύτερο. Η Ελληνική Οικονομία πρέπει να σωθεί και σίγουρα σωτηρία δεν μπορεί να προέλθει από κατασκευασμένες τεχνοκρατικές-διαχειριστικές λύσεις Πρωθυπουργών εκ Προσωπικοτήτων, οι οποίοι ως γνήσια τέκνα του πολιτικό-οικονομικού συστήματος που κινείται μεταξύ της νεοφιλελεύθερης πτέρυγας της Νέας Δημοκρατίας και του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ, είναι και οι κύριοι υπεύθυνοι για τα σημερινά προβλήματα της χώρας.
Η Ελληνική Οικονομία θα σωθεί μόνο μέσα από Βουλευτικές Εκλογές, στις οποίες οι πατριωτικές δυνάμεις ως πλειοψηφική πολιτική δύναμη θα εργασθούν για να βρουν και να δώσουν λύση πρώτα και πάνω απ’ όλα στο Πολιτικό Πρόβλημα της χώρας. Μόνο η λύση του Πολιτικού Προβλήματος της χώρας θα δώσει μόνιμη και ρεαλιστική λύση και στην Ελληνική Δημοσιονομική Κρίση.
Εκλογές Τώρα!

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.