Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Δανειακή σύμβαση: Ποιος την υπέγραψε; Ποιος τη συνέταξε; Τι άλλο προβλέπει; (ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ και ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ από κάθε ασυλία...)

Σχετικά:



 Μάθετε τα πάντα για τη δανειακή σύμβαση που υπέγραψε η Ελλάδα http://www.radio9.gr/News.aspx?a_id=13090 Ο Λαζόπουλος φωνάζει για την δανειακή σύμβαση.
Ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Γιώργος Κασιμάτης αναλύει παράγραφο προς παράγραφο τη δανειακή σύμβαση που υπέγραψε η Ελλάδα πέρυσι τον Μάιο και τη δένει χειροπόδαρα...
Μεταξύ άλλων, μ' αυτή τη δανειακή σύμβαση η Ελλάδα παραιτήθηκε ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ και ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ από κάθε ασυλία που της παρείχε η εθνική της κυριαρχία.
Ποιος την υπέγραψε;
Ποιος τη συνέταξε;
Τι άλλο προβλέπει;

Στη σημερινή εκπομπή του Παπαδάκη διαψεύδεται ο Παπακωνσταντίνου που χθες είπε ότι δεν υποθηκεύεται η Ελλάδα στο Μνημόνιο
Σήμερα ο κ. Κασιμάτης απαντά, καθώς και ο κ. Κατρούγκαλος. Προς το τέλος του βίντεο δείτε τι δηλώνουν αγανακτισμένοι πολίτες.



Μάθετε τα πάντα για τη δανειακή σύμβαση που υπέγραψε η Ελλάδα (ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.