Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Νομίζετε ότι κερδίσατε μια μάχη; Όμως, με το νομικό ακτιβισμό θα κερδίσουμε και τον πόλεμο και θα αναδείξουμε την αλήθεια... γιατί δεν είμαστε ούτε πειθαρχημένοι βολευτές αλλά ούτε και κομματικά πρόβατα




To blog μας κατόπιν αιτήματος νομικών και ενεργών πολιτών που θέλουν να οδηγήσουν την υπόθεση άμεσα στην Δικαιοσύνη, αποφάσισε να αποσύρει προσωρινά την ανάρτηση για το υπερβολικό κόστος "1,2 εκατομμύρια ευρώ για ένα site", για να προφυλαχθεί η μυστικότητα και η αποτελεσματικότητα της διαδικασίας.
Το άρθρο έκανε λόγο για την υπερβολική χρέωση στο δημόσιο υπηρεσιών που σχετίζονται με το διαδίκτυο και φωτογράφιζε ως τελευταίο δείγμα παραδοξότητας το ανωτέρω πρόγραμμα, αφού αναφερόταν και σε άλλα ήδη γνωστά δείγματα.
Όλα θα οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη για να υπάρξει τουλάχιστον φως στο σκοτάδι μιας ψευδοδιαφάνειας (ενός ακόμα ψεύδους της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ) που κατάντησε λεκτικά «διαύγεια» και στην ουσία σκοταδιστικός φασισμός.
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είναι η μεγαλύτερη απάτη της ελληνικής μεταπολιτευτικής ιστορίας.

Μήνυμα Ελήφθη;

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.