Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Ζητούνται 4 βουλευτές-"σαμουράι" από το ΠΑΣΟΚ!


Αγαπητέ κ. Μπόνιο

Διάβασα με ενδιαφέρον το τελευταίο ενυπόγραφο άρθρο-όπως κάνω πάντα.
Ασφαλώς και συμφωνώ στα περισσότερα και κυρίως στην λογική της ανάλυσης σας, σχετικά με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Αλλά διαφωνώ και σε κάτι ΡΙΖΙΚΑ: Δεν θα υπάρξει καμιά σωτηρία για την Χώρα μας, τους Έλληνες πολίτες, και την Εθνική μας Περιουσία εάν αυτή τη Κυβέρνηση ΠΡΟΛΑΒΕΙ και ψηφίσει και τον νέο προϋπολογισμό.
Η ψήφιση του νέου προϋπολογισμού-που ΔΝΤ και Τρόϊκα απαιτούν να γίνει πρόωρα μέσα στο φθινόπωρο-θα αποτελέσει και την ληξιαρχική πράξη ΘΑΝΑΤΟΥ της Χώρας του  Έθνους, αλλά και θα σημάνει ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΟΙΗΣΗ κάθε περιουσιακού στοιχείου της Πατρίδας μας. ...

Ακίνητα, μελλοντικά έσοδα του Ελληνικού Δημοσίου, Υγιείς Κρατικές Εταιρείες-υπάρχουν και τέτοιες- αλλά και Τραπεζικές Υποθήκες των εκατομμυρίων Ελλήνων που έχουν πάρει ένα Δάνειο , δηλαδή τα ΣΠΙΤΙΑ μας, τα ΧΩΡΑΦΙΑ μας, τα ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μας θα περιέλθουν με ΧΑΡΤΙΑ και ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ στα χέρια των Τοκογλύφων-Δανειστών μας!
Άρα εάν συμβεί αυτό,
The game is over για την Ελλάδα…
Υπάρχει λοιπόν σωτηρία ΠΡΙΝ φτάσουμε εκεί; Νομίζω πως ναι, και την ΛΥΣΗ την έχουν στα χέρια τους 4-5 ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Οι οποίοι θα ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ το πολιτικό τους μέλλον, θα ΑΠΩΛΕΣΟΥΝ την προσωπική και οικογενειακή τους γαλήνη, θα  χάσουν και χρήματα από την ηρωική θυσία που ΟΦΕΙΛΟΥΝ-απέναντι στην Πατρίδα, το Λαό και το Έθνος -να κάνουν!
Και για να γίνουμε πιο σαφείς: Σήμερα το ΠΑΣΟΚ διαθέτει (;) 154 βουλευτές, η πλειοψηφία των οποίων ψηφίζει με βαριά καρδιά (και αυτό το υπογράφω)  όλα αυτά τα Μνημόνια και τα λοιπά Νομοθετικά εκτρώματα που έχει φέρει η Κυβέρνηση Παπανδρέου.
Εάν όμως αιφνιδιαστικά και απολύτως  συνομωτικά, υπάρξουν (τουλάχιστον) 4 βουλευτές – ήρωες που θα τολμήσουν, η Ιστορία θα γραφτεί διαφορετικά.
Αυτοί οι 4 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, θα πρέπει λοιπόν ένα πρωί, ξαφνικά, να εμφανιστούν στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής.
Και να δηλώσουν την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ και όχι την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ τους, αναφέροντας παράλληλα πως ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ τους από την  Κυβέρνηση Παπανδρέου!
Υποχρεωτικά μετά από αυτό, θα τεθεί ζήτημα εμπιστοσύνης προς την Κυβέρνηση Παπανδρέου και είμαι βέβαιος πως ούτε η Ντόρα, ούτε ο Καρατζαφέρης θα ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ να ξανα-στηρίξουν μια υπό κατάρρευση Κυβέρνηση-βάση και του πολιτικού κλίματος που θα διαμορφωθεί.
Αφήστε που εάν ανοίξουν οι Ασκοί του Αιόλου, το παράδειγμα των 4 «ανταρτών» βουλευτών του ΠΑΣΟΚ θα το ακολουθήσουν και δεκάδες άλλοι από το κυβερνών κόμμα, που δεν αντέχουν άλλο να τους φτύνουν οι πολίτες στον δρόμο…
Έτσι ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ θα οδηγηθούμε σε ΕΚΛΟΓΕΣ που είναι και το ζητούμενο.
Και εκεί ο Ελληνικός Λαός θα αποφασίσει για το ΠΩΣ και το ΕΑΝ τελικά θα σταλεί στο Κρεματόριο.
Ζητούνται λοιπόν τέσσερις σαμουράι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που θα κάνουν το προσωπικό τους χαρακίρι, για να σώσουν την Πατρίδα!
Υπάρχουν;

Φιλικά
Μανώλης Σάντας

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.