Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Τα ΜΑΤ εισέβαλαν στο Κέντρο Διαχείρησης της ΔΕΗ συνέλαβαν έξι άτομα μεταξύ των οποίων και τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ


Λίγο μετά τις 8 το πρωί έφτασαν δυο διμοιρίες των ΜΑΤ στην είσοδο του Κέντρου Διαχείρισης Ρεύματος της ΔΕΗ στο Χολαργό. Την στιγμή αυτή βρισκόταν λίγοι της ΓΕΝΟΠ και μετά από λίγη ώρα τα ΜΑΤ κατάφεραν να τους απομακρύνουν.

Ετσι, μετά από τις εντάσεις, οι Αστυνομικοί συνέλαβαν έξι άτομα μεταξύ των οποίων και τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ, Ν. Φωτόπουλο. ...

[09:21]

Λίγο πριν έφτασε και διευθυντικό στέλεχος της ΔΕΗ, αλλά και αρκετοί εργαζόμενοι. Ο πρόεδρος ωστόσο των εργαζομένων δήλωσε πως κανείς δεν θα μπει στο κτίριο για να δουλέψει αν δεν αφεθούν ελεύθεροι όσοι έχουν προσαχθεί.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η ΔΕΗ θα προχωρήσει σε 48ωρη απεργία αν δεν αφεθούν αμέσως ελεύθεροι οι συλληφθέντες, οι οποίοι είναι τελικά 12!



==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.