Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ! Στο 14% ο ΣΥΡΙΖΑ που ανεβαίνει δαιμονισμένα! Στο 11% το ΚΚΕ, μπαίνει και ο Δημ. Καζάκης στη Βουλή!


Αμερικανοί πράκτορες ντυμένοι  ρακένδυτοι μετανάστες παρακολουθούν καθημερινά τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη πλατεία Κουμουνδούρου!
Η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα έχει πάθει τη πλάκα της από την άνοδο της Αριστεράς στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα από τον καλπασμό του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος στη πραγματικότητα αγγίζει το 14%.
Οι τραβεστί γκαλοπατζήδες επιχειρούν να φουσκώσουν  σαν παγώνα τα ποσοστά του ανύπαρκτου κόμματος του Κουβέλη για να μην τους πετσοκόψει ο Αλέξης με τα κονσερβοκούτια. Μάταια όμως.
Τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ ανεβαίνουν δαιμονισμένα, το ΚΚΕ είναι κοντά στο 11%, ενώ μια νέα απειλή για το σύστημα εμφανίζεται στον αέρα.
Μιλάμε για το ΕΠΑΜ του Δημ. Καζάκη που όπως όλα δείχνουν μπαίνει στη Βουλή με ποσοστό που ξεπερνάει το 3%!
Πρόκειται για την ολική επιστροφή της Αριστεράς.
Κόλαση…
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.