Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Άκουσον..άκουσον ποιοι μας κυβερνάνε...: Μιχάλης Χρυσοχοίδης και Λούκα Κατσέλη, παραδέχτηκαν ότι δεν διάβασαν το πρώτο Μνημόνιο που υπέγραψε η κυβέρνηση Παπανδρέου!!! [video]

ΟΙ … ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ Κακοί μαθητές που τελικά πήγαν με σκονάκια να υπογράψουν το Μνημόνιο αποδείχθηκαν οι Μιχάλης Χρυσοχοίδης και Λούκα Κατσέλη. Οι δυό τους παραδέχτηκαν ότι δεν διάβασαν το πρώτο Μνημόνιο που υπέγραψε η κυβέρνηση Παπανδρέου.
Και μάλιστα το παραδέχτηκαν χωρίς να … τρέχει τίποτα.
Πιάστηκαν αδιάβαστοι σαν μαθητές που γράφουν διαγώνισμα.(apospasma)

Η Κατσέλη λέει το διάβασε δυο ώρες το μνημόνιο..
Πριν λίγο καιρό βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δήλωναν.. ότι, όταν τους επιβλήθηκε να ψηφίσουν το Μνημόνιο, αισθάνθηκαν σαν πόρνες την πρώτη τους φορά...

Το αποκορύφωμα ήρθε χθες με τον Χρυσοχοίδη να δηλώνει στο ΣΚΑΙ...

 
«Δεν διάβασα το μνημόνιο, γιατί είχα άλλες υποχρεώσεις, είχα άλλα καθήκοντα. Είχα να αντιμετωπίσω το έγκλημα ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη, δεν ήταν δική μου δουλειά να μελετήσω το μνημόνιο» ...


«Δεν διάβασα το μνημόνιο, γιατί είχα άλλες υποχρεώσεις, είχα άλλα καθήκοντα. Είχα να αντιμετωπίσω το έγκλημα ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη, δεν ήταν δική μου δουλειά να μελετήσω το μνημόνιο» τόνισε ο κ. Χρυσοχοΐδης μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.
Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ στις εσωκομματικές εκλογές του Μαρτίου δήλωσε πως συμφωνεί με την ομιλία Σημίτη στο Βερολίνο, αναφέροντας ότι το μνημόνιο υπογράφηκε κάτω από συνθήκες πανικού γιατί υπήρχε ενδεχόμενο παύσης πληρωμών και πως στηρίχθηκε σε κάποιες παραδοχές που δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα με ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα με μέτρα που χτυπούσαν την αγορά.
«Η διαπραγμάτευση έγινε πολύ οριζόντια, και έκανε αισιόδοξη και απλοϊκή πρόβλεψη ότι τα πράγματα θα εξελίσσονταν με έναν τρόπο -τα πράγματα δεν εξελίσσονται με τον τρόπο που θες εσύ. Τα αλλεπάλληλα μέτρα οδηγούσαν σε μεγαλύτερη ύφεση γιατί μείωναν τη ρευστότητα» τόνισε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά στις επικρίσεις του στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργο Παπανδρέου ανέφερε «δεν παίρνω πίσω τις δηλώσεις για τον Παπανδρέου. Κάποιους ενοχλεί ο τόνος μου, δεν είναι θέμα αισθητικής, έχει να κάνει με τις δυσκολίες που περνάνε οι άνθρωποι» είπε.
==========================

"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.