Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Άκου να μαθαίνεις στραβοσουγιά... δεν πέφτει η π@@τσα του τσολιά!

Γράφει ο Δευκαλίων

Δεν θα κουραστούμε να επαναλαμβάνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα την βασική πρόβλεψη της στήλης:
- Το πολύ έως τις αρχές του φθινοπώρου η Ελληνική Κυβέρνηση θα εξαναγκαστεί από την Τρόικα να υιοθετήσει νέα δυσβάστακτα εισπρακτικά μέτρα τα οποία δεν θα είναι δυνατόν να εφαρμόσει. Η ύφεση που θα πλήττει την Ελληνική Οικονομία εξ αιτίας των αρχικών μέτρων που ανακοινώθηκαν και εφαρμόσθηκαν μέσω της νέας δανειακής σύμβασης θα είναι πρωτόγνωρη. Ευνόητα η πολύ μεγάλη ύφεση που θα πλήττει ήδη την Ελληνική Οικονομία θα καθιστά αδύνατη την υιοθέτηση και εφαρμογή και νέων ακόμα πιο σκληρών εισπρακτικών μέτρων. Η ΕΕ με επικοινωνιακό άλλοθι την μην εφαρμογή νέων εισπρακτικών μέτρων θα οδηγήσει την χώρα σε συντεταγμένη χρεοκοπία.
Επίσης δεν θα κουραστούμε να επαναλαμβάνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα και την βασική θέση της στήλης:
- Εν πλήρη τιμή ευχόμαστε ολόψυχα να διαψευσθεί η παραπάνω βασική πρόβλεψη της στήλης. Θα είναι μία τραγωδία χωρίς όριο. Μία χώρα που είχε πριν δύο χρόνια την δυνατότητα να χρεοκοπήσει με τις τσέπες γεμάτες έχει επιλέξει την πιο ακραία αυτοκτονική οικονομική επιλογή. Έχει για δύο χρόνια υποστεί μία συνεχή και αδιάλειπτη οικονομική αιμορραγία για να καλύψει τελικά με επιτυχία και καθ’ ολοκληρία τις υποχρεώσεις της απέναντι στους δανειστές της. Και τώρα δέχεται το τελευταίο χτύπημα. Εξωθείται από τους πιστωτές της σε χρεοκοπία.
Στα πλαίσια ακριβώς αυτής της πολιτικής η ΕΕ άρχισε τα τελευταία 24ωρα ένα ακόμα εκβιασμό. Με δηλώσεις και διαρροές στα διεθνή ΜΜΕ αξιωματούχοι και κύκλοι της ΕΕ θέτουν θέμα Ελληνικού Πολιτικού Συστήματος και Εκλογών. Με απλά λόγια ζητούν είτε αναβολή των εκλογών και στήριξη από τα δύο κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μίας αμιγούς κυβέρνησης τεχνοκρατών, αντίστοιχης της Ιταλικής Κυβέρνησης Μόντι, είτε αναβολή της υλοποίησης της νέας δανειακής σύμβασης έως ότου γίνουν εκλογές και...
σχηματισθεί νέα κυβέρνηση.
Για να μην κοροϊδευόμαστε… είτε μένει ο Παπαδήμος, είτε αν σε διάψευση όλων των δημοσκοπήσεων που δίνουν χαμηλά ποσοστά για το ΚΚΕ, καταφέρει το κομμουνιστικό κόμμα και μπει στην κυβέρνηση, τότε ούτε ένα ευρώ από την νέα δανειακή σύμβαση δεν θα εκταμιευθεί.
Άρχισε λοιπόν πάλι ο εκβιασμός!
Μέχρι προχθές ο εκβιασμός είχε το περιεχόμενο «είτε ψηφίζετε την νέα δανειακή σύμβαση με όσα δεινά φέρνει μαζί της, είτε χρεοκοπείται». Από σήμερα ο εκβιασμός αλλάζει περιεχόμενο γίνεται πολιτικός «είτε δεν κάνετε εκλογές και κρατάτε τον Παπαδήμο, είτε εφ’ όσον αποφασίσετε εκλογές ψηφίζετε αυτούς που θέλουμε, είτε αν προκύψει κυβέρνηση αντιμνημονιακή δεν παίρνετε ούτε ένα ευρώ».
Κατ’ αρχάς καμία ανησυχία!
Όσο το PSI+ δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, οι Ευρωπαϊκές Τράπεζες και κυρίως οι Γαλλικές δεν θα μπορέσουν εύκολα να αντέξουν μία Ελληνική Χρεοκοπία. Άρα ο εκβιασμός εξασκείται για αυτούς -από τους συμπατριώτες μας- που τον ζητάει ο οργανισμός τους. Γιατί διαφορετικά είναι πολύ εύκολο να γυρίσει πίσω σε αυτόν που τον εξασκεί.
Αυτοί (δηλαδή η ΕΕ) άρχισαν τα όργανα για να αθετήσουν τώρα ή αργότερα τις υποχρεώσεις τους. Ας τις αθετήσουμε εμείς πρώτοι: PSI+
Άκου να μαθαίνεις στραβοσουγιά... δεν πέφτει η π@@τσα του τσολιά!


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.